Elixia

Elixia-jäsenedut

1. Elixian jäsenyys -15%

Liity nyt ELIXIAN jäseneksi ja saat Suomen Musiikintekijöiden etuna 15% alennuksen kaikista 12 kk jäsenyyksistä!

  • ELIXIAssa voit muokata jäsenyytesi omien tarpeidesi mukaan ja maksat vain siitä, mitä käytät! Monipuolisesta tarjonnasta löydät varmasti jotain, mikä auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi. Miten ikinä haluatkaan treenata – salilla, ryhmäliikunnassa, joogaa tai Personal Trainerin kanssa, sinä itse päätät.
  • Tutustu jäsenyysvaihtoehtoihin tästä!
  • Käytä etukoodia liittymistilanteessa saadaksesi edun käyttöösi. Saat etukoodin pyytämällä: toimisto (@) musiikintekijat.fi
  • Edun saat myös, vaikka olisit jo Elixian jäsen. Ota tällöin yhteyttä Elixian asiakaspalveluun ja ilmoita etukoodi, niin alennus liitetään jäsenyyteesi
  • Elixian jäsenetuihin kuuluu myös verkossa tapahtuma palvelu, joka mahdollistaa opastetun urheilun missä ja milloin vain. Tämän saat käyttöösi myös ilman Elixian jäsenyyttä. Alla tästä lisätietoa.

2. SATS Online -palveluun – treeniä maksutta verkossa ilman jäsenyyttä

Jos et halua liittyä Elixian jäseneksi, saat silti Musiikintekijöiden jäsenenä käyttää ilmaiseksi SATS Online -palvelua, jonka avulla voit urheilla opastettuna missä ja milloin vain. Palvelun voi ladata myös sovelluksena App Storesta / Play-kaupasta.

SATS Onlinen digitaalinen treenimaailma sisältää satoja treenejä, alansa parhaat ohjaajat ja valmiiksi suunnitellut treeniohjelmat, kaikki yhdessä paikassa – siellä missä sinäkin!

Laaja ja monipuolinen treenivalikoima, jota päivitetään viikoittain. Harjoitusten kestot ja haasteellisuus vaihtelevat eri kategorioista riippuen – löydät varmasti sinulle sopivat treenit!

Lyhyitä treenejä ja taukojumppia työpäivän piristykseksi niin työpaikalle, kuin kotitoimistolle. Päivittäisiä live-tunteja.

Kirjaudu sisälle verkkosivuille, niin pääset tutustumaan palvelun käyttöönottoon. 

Ohjeet palvelun käyttöönottoon

Muista myös SATS Online -taukojumpat!