Sauli Vuoti - lyhytterapiapalvelu

Jäsenetu

Suomen Musiikintekijöiden jäsenenä sinulla on lisäksi mahdollisuus saada Sauli Vuotin lyhytterapiapalvelut puoleen hintaan. Terapia maksaa normaalisti 100e, jäsenedulla siten 50e. Sauli Vuoti ottaa vastaan pääasiassa pääkaupunkiseudulla, ajoittain myös Jyväskylässä tai etänä.

Muista kertoa jäsenyydestäsi ja antaa varauksen yhteydessä alennuskoodi. Saat varausohjeet ja koodin täältä. Muista kirjautua ensin Suomen Musiikintekijöiden verkkosivuille sisään, jotta näet koodin.


Kuva: Pekka Ruhalmo

Sauli Vuoti toimii syöpätautien professorina Jyväskylän yliopistossa ja Sairaala Novassa. Kliinisen lääketieteen ohella Sauli on erikoistunut kognitiivis-integratiiviseen lyhytpsykoterapiaan, joka on lyhyellä aikavälillä toteuttavien terapioiden yleisesti käytetyin muoto, jolla saadaan tutkitusti nopeitakin tuloksia. Sauli on erikoistunut erityisesti luovalla alalla työskentelevien ihmisten hoitoon.

Kognitiivinen lyhytterapia tarjoaa matalan kynnyksen apua elämän haastaviin tilanteisiin tai muutosprosesseihin. Se sopii jokaiselle, joka haluaa rakentaa laadullisesti parempaa elämää, tehdä hyvinvointia edistäviä elämäntapamuutoksia tai etsiä toimivampaa suhdetta itseensä ja toisiin.

Lyhytterapia koostuu yleensä 5-10 käyntikerrasta.