Tervetuloa uusille verkkosivuillemme!

Blogi

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme!

Palvelumuotoilun kautta saimme viestiä teiltä, Suomen Musiikintekijöiden jäsenet, että kaipaatte meiltä yhä enemmän palveluja ammatillisen osaamisen kasvattamiseen, mentorointiin ja tapahtumiin liittyen. Siksi uusien verkkosivujen piti palvella paremmin näitä tarpeita.

Verkkosivu-uudistuksemme alkoi käytännössä jo pari vuotta sitten, kun lähdimme työstämään uutta strategiaamme. Toteutimme palvelumuotoilutoimiston avulla useampia työpajoja ja selvityksiä siitä, miten yhdistyksemme palvelisi teitä jäseniämme jatkossakin parhaalla mahdollisella tavalla. Syntyi ”strategiapuumme”, jonka kaksi pääoksaa, Edunvalvonta sekä Jäsenpalvelut, kannattelevat käytännössä miltei kaikkea toimintaamme.

Jäsenpalveluiden kehittäminen ja niiden määrän lisääminen toivat tarpeen verkkosivuista, joissa jäsen voi hallinnoida itse esittelysivuaan ja osallistumisiaan tapahtumiimme. Tässä yhteydessä huomasimme tarpeen myös päivittää kokonaan jäsenrekisterijärjestelmämme, jotta se olisi yhteydessä verkkosivuihin.

Uusilla verkkosivuilla voit siten kirjautua sisälle sähköpostiosoitteellasi ja hallinnoida täysin, mitä tietoja sinusta näkyy jäsenluettelossamme, sekä ennen kaikkea voit hallinnoida osallistumisiasi tapahtumiimme. Viime hetken peruutus? Ei hätää, klikkaa itsesi pois ja jonotuslistalla odottava jäsenkollega mahtuukin mukaan! Huomaa, että kirjautumiseen käyttämäsi sähköpostiosoite tulee olla sama, minkä olet antanut yhdistyksen jäsenrekisteriin. Ongelmatilanteissa, ota yhteyttä toimisto@musiikintekijat.fi.

Varmasti sivuilla on vielä puutteita, ja tietoisesti julkaisemmekin sivut hieman keskeneräisinä. Tarkoitus on sorvata niitä jatkuvasti: toimintamme kehittyy ja syntyy uusia tarpeita verkkosivuille, mutta ennen kaikkea haluamme kehittää niitä teidän tarpeisiin ja teitä kuunnellen.

Siispä, tervetuloa tutustumaan uusille sivuille ja annathan niistä meille arvokasta palautettasi!

Nina Lith
Viestintäpäällikkö
Suomen Musiikintekijät