Suomen Musiikintekijät etsii viestintäpäällikköä vanhempainvapaan sijaisuuteen

UUTINEN

Suomen Musiikintekijät etsii viestintäpäällikköä vanhempainvapaan sijaisuuteen

Tule tärkeäksi osaksi pientä ja tiivistä työyhteisöä, joka tekee töitä suomalaisen kevyen musiikin toimintaedellytyksien edistämiseksi!

Roolissasi vastaat kokonaisvaltaisesti ja itsenäisesti viestinnästä. Tuet lisäksi työssäsi edunvalvonnan tehtäviä, toiminnanjohtajan ja hallituksen työskentelyä sekä työskentelet monipuolisissa luovan alan järjestötehtävissä. Järjestötoiminta on mielellään sinulle tuttua ja arvostamme, mikäli olet kiinnostunut erityisesti kulttuuri- ja musiikkialasta sekä tekijänoikeudesta. Hallitset suomen kielen erinomaisesti ja tulet hyvin englannin kielellä toimeen.

Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta sekä valmiutta niin rutiiniviestintätehtäviin, sosiaalisen median monipuoliseen, tarkkaan harkittuun aktiivisuuteen kuin vaikuttamisviestintäänkin. Ymmärrät strategian ja brändin merkityksen viestinnässä. Sinulla on kokemusta erilaisista julkaisujärjestelmistä ja pystyt kehittämään verkkosivuja. Sinulla on myös hyvät esiintymisvalmiudet ja tulet ihmisten kanssa erinomaisesti toimeen. Tehtävässä ei ole esihenkilövastuuta.

Määräaikainen sijaisuuden tehtävä alkaa sopimuksen mukaan vuoden 2023 alussa. Sijaisuuden kesto määritellään sopimuksen mukaan. Toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä, eri sukupuolia edustavilta sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvilta henkilöiltä.

Tarjoamme sinulle mahtavan työyhteisön tuen työllesi, hyvät henkilöstöedut, mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, joita voit tehdä joustavasti myös etänä, ja mahdollisuuden olla vaikuttamassa osaltasi siihen, että suomalainen musiikki voi hyvin ja menestyy.

Työpaikka sijaitsee metroradan varrella Espoon Keilaniemessä, Musiikin Satamassa. Merenrannalla sijaitsevat toimitilat ovat viihtyisät ja nykyaikaiset.

Lähetä tiivis CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 8.12.2022 osoitteeseen aku.toivonen@musiikintekijat.fi. Liitäthän mukaan palkkatoiveesi sekä linkin lyhyeen videoesittäytymiseen.

Tiedustelut

Toiminnanjohtaja Aku Toivonen, puh. 050 559 0025
Viestintäpäällikkö Nina Lith, puh. 041 517 8998

Suomen Musiikintekijät on 1954 perustettu musiikintekijöiden etujärjestö. Se edistää suomalaisten ammattimaisesti toimivien säveltäjien, sanoittajien ja sovittajien taloudellisia ja ammatillisia etuja, yhteiskunnallista arvostusta sekä yhteisöllisyyttä. 

musiikintekijat.fi