Sakset seis! -kampanja kulttuurin rahoituksen leikkauksia vastaan 1.10.-5.12.2024 - Osallistu mukaan!

Uutinen

Sakset seis! -kampanja kulttuurin rahoituksen leikkauksia vastaan 1.10.-5.12.2024 – Osallistu mukaan!

Forum Artis ja Mitta on täysi -työryhmä järjestävät Sakset seis! -kampanjan kulttuurin rahoituksen leikkauksia vastaan 1.10.-5.12.2024. Kampanja koostuu Suuresta kulttuuriadressista ja sen luovutustilaisuudesta. Osallistu mukaan ja allekirjoita adressi!

Forum Artis ja Mitta on täysi -työryhmä järjestävät Sakset seis! -kampanjan kulttuurin rahoituksen leikkauksia vastaan 1.10.-5.12.2024. Kampanja koostuu Suuresta kulttuuriadressista ja sen luovutustilaisuudesta.

Adressi julkistetaan Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen päivänä 1. lokakuuta. Päivä on myös kansainvälinen säätiöiden päivä. Allekirjoitusten keruu jatkuu 4.12. saakka ja adressi luovutetaan päättäjille Helsingissä 5.12 suuressa mielenilmauksessa, josta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Allekirjoita adressi

Kampanja kutsuu kaikki taiteen ja kulttuurin yleisöt ja tekijät mukaan allekirjoittamaan adressin. Adressin voi allekirjoittaa kuka tahansa yksityishenkilö adressit.com-palvelussa osoitteessa https://www.adressit.com/sakset_seis.

Lisätietoa kampanjasta

Forum Artis ry:n jäseninä on 20 valtakunnallista taiteilijajärjestöä, jotka edustavat laajasti taiteen kenttää. Jäsenjärjestöjensä kautta Forum Artis ry edustaa noin 23 000 suomalaista ammattitaiteilijaa. Suomen Musiikintekijät on Forum Artisin jäsenjärjestö.