Mestarikurssin opettajana huipputuottaja Jimmy Douglass - alennus Elvisin jäsenille!

Mestarikurssin opettajana huipputuottaja Jimmy Douglass – alennus Elvisin jäsenille!

Musiikin koulutusprojekti Backstage Secrets tuo Suomeen legendaarisen musiikkituottaja Jimmy Douglassin. Mestarikurssit tuottajille ja musiikintekijöille järjestetään yhteistyössä Finnvox studion kanssa ja musiikkiseminaari järjestetään Gloria kulttuuriareenalla 14. huhtikuuta.

Ohjelman Worshop-osuus koostuu äänittämisen ja miksauksen opetuskokonaisuuksista, joissa oppilaat pääsevät kokemaan työskentelyä huipputuottajan kanssa.

Liput kaikkii tapahtumiin ostetaan Lippu.fi:stä. 

Lisätiedot esitteestä

OHJELMATIEDOT

  • Seminaari ”Moderni äänitys ja miksaus” aika: 14. huhtikuuta klo 12.00-15.00. Kulttuuriareena Gloria, Pieni Robertinkatu 12, Helsinki 
  • Mestarikurssi ”Rap&Vocal recording”, 16. huhtikuuta aika: 11.00-14.00 Finnvox studio
  • Mestarikurssi ”Secrets of mixing”, 16. huhtikuuta, aika: 16.00-21.0Finnvox studio

KURSSILIPUT JA HINNAT

JIMMY DOUGLASS

Jimmy Douglas “The Senator”, on neljä kertaa Grammy-palkittu äänittäjä ja levytuottaja jonka tuottelias ura on kestänyt jo neljä vuosikymmentä.

Jimmyn uralta löytyy vaikuttavia artisteja kuten Aretha Franklin, Roberta Flack, Led Zeppelin, AC / DC, Rolling Stones, Missy Elliott, Ginuwine, Jay Z, Snoop Dogg, Bjork, Rob Thomas, Kayne West, Al Green, John Legend ja Duran Duran. Hän myös tuotti myös Grammy-palkitun albumin Justin Timberlakelle.

MIKSAUSKISA

Jimmy ja Backstage Secrets järjestävät myös tuottajakisan. Voittajat julkistetaan Bassoradiossa viikkoa ennen seminaaria ja voittaja pääsee avustamaan Jimyä henkilökohtaisesti mestarikursseilla.

BACKSTAGE SECRETS

Backstage Secrets tuottaa musiikkituottamisen koulutusta musiikkialan ammattilaisille ja sellaiseksi haluaville. Opettajina toimivat legendaariset musiikkimaailman huipputuottajat. 

Projekti alkoi syksyllä 2015 Helsingissä, Moskovassa ja Pietarissa, jossa järjestettiin seminaareja ja mestariluokkia yhdessä Mark Needhamin, Ben O’Neilin, Hadrien Feraudin ja Brian Virtuen kanssa. Vuoden 2016 suunnitelma on laajentaa toimintaa eri puolille maailmaa.

Lisätiedot: www.backstage-secrets.com

Tiedustelu: cata (@) backstage-secrets.com