Jojo von Hertzen Suomen Musiikintekijöiden koordinaattoriksi

UUTINEN

Jojo von Hertzen Suomen Musiikintekijöiden koordinaattoriksi

Tapahtuma- ja sisällöntuottaja, musiikintekijä ja artisti Jojo von Hertzen on valittu Suomen Musiikintekijöiden koordinaattoriksi.

Hän tulee työskentelemään erityisesti yhdistyksen tapahtumatuotannon ja sosiaalisen median viestintätehtävien parissa. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus tapahtumatuotannoista, monipuolisista musiikkialan tehtävistä sekä markkinoinnista ja viestinnästä. Hän on myös Musamimmien päivä -tapahtuman perustaja ja työryhmän jäsen, mikä kertoo hänen innokkuudestaan kehittää musiikkialaa yhteisöllisemmäksi ja yhdenvertaisemmaksi. Musamimmien päivä on musiikkialan naisille ja muunsukupuolisille suunnattu verkostoitumis- ja inspiraatiotapahtuma.

Suomen Musiikintekijöiden viestintäpäällikkö Nina Lith on ilahtunut, että von Hertzen hakeutui tehtävään.
”Jojon tausta ja osaaminen soveltuvat tähän tehtävään erittäin hyvin. Hän myös tuntee yhdistyksemme, toimintatapamme sekä musiikin kentän erittäin kattavasti. Olemme iloisia, että saamme hänet osaksi tiimiämme.”

Jojo von Hertzen kertoo hakeneensa koordinaattorin tehtävää, koska on aina ollut laajasti kiinnostunut musiikkialasta ja sen kehittämisestä. Myös Suomen Musiikintekijät yhteisönä kiinnostaa häntä erityisesti.

”Olen saanut jo monipuolisesti kokemusta musiikkialalta, ja tämä tehtävä mahdollistaa jälleen uudenlaisen kulman ja mahdollisuuden osaamiseni kehittämiseen. Olen myös itse musiikintekijä, ja haluan ehdottomasti olla mukana kehittämässä alaamme ja tätä hienoa yhteisöä, joka Suomen Musiikintekijät on. Odotan innolla tähän porukkaan hyppäämistä ja uuden oppimista ympäristössä, jossa pääsen tekemään töitä sekä loistavan tiimin kanssa, että itselleni tärkeiden asioiden parissa”, von Hertzen sanoo.

Jojo von Hertzen aloittaa määräaikaisessa tehtävässään elokuun alussa.