Musiikintekijöiden päivä kevät 2019

Musiikintekijöiden päivä kevät 2019

26.03.2019

Tapahtuma-aika 26.03.2019 15:00 - 23:00
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät
Paikka Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Helsinki ja Meripaviljonki, Säästöpankinranta 3, Helsinki

Tervetuloa Musiikintekijöiden päivään!

Tiistaina 26.3.2019. Ovet avautuvat klo 14.30 (kahvitarjoilu).
Paikka: Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Helsinki (seminaari ja kevätkokous) ja Meripaviljonki, Säästöpankinranta 3, Helsinki (illallinen).

Ilmoittaudu viimeistään 15.3.2019

Musiikintekijöiden päivä sisältää seminaarin ajankohtaisesta aiheesta, yhdistyksen sääntömääräisen kevätkokouksen ja illallisen päivän päätteeksi. Tapahtuma on maksuton ja vain Suomen Musiikintekijät ry:n jäsenille. Ilmoittauduthan vain niihin päivän osuuksiin, joihin pystyt osallistumaan (seminaari, kokous, illallinen). Näin vältämme ruokahävikkiä. Hallituksen päätöksellä tarjoilemme tilaisuuksissamme ainoastaan kasvisruokaa.

Musiikintekijät ry korvaa jäsentensä matkakulut yhdistyksen sääntömääräisiin kokouksiin sekä erikseen ilmoitettaviin tapahtumiin. Matkakulut julkisilla kulkuvälineillä (juna, bussi, lentokone tms.) korvataan 120 euroon asti lippua tai kuittia vastaan. Mikäli jäsen haluaa käyttää omaa autoa, korvataan sen käytöstä 20 senttiä/km, kuitenkin korkeintaan 120 euroa. Matkakulukorvauslomake

Ohjelma

  • klo 14.30 ovet auki, kahvitarjoilu
  • klo 15 seminaari:YouTube – oikeudet, käytännöt ja korvauksetMillaisia musiikin kannalta erilaisia sisältöjä YouTubessa on ja miten YouTube ne monetisoi? Entä mistä tulovirroista musiikin tekijät ja julkaisijat voivat saada osansa ja mitä ja miten kenenkin pitää käytännössä tehdä, jotta tuloja voi ylipäätään saada? Käytännönläheisen seminaarin vetävät Teoston asiakkuusjohtaja Jani Jalonen ja media- ja online -lisensoinnin päällikkö Markus Kaarto.
  • klo 16.45 kahvitauko
  • klo 17.00 kevätkokous (käsitellään sääntömääräiset asiat, mm. hallitusvaali)
  • noin klo 19 illallinen. Saamme myös nauttia Maija Kauhasen musiikista!
  • Musiikintekijät ry tarjoaa virvokkeet ja miedot alkoholijuomat 21.30 asti
  • klo 22.30 tilaisuus päättyy

Kokousmateriaalit

Kaikki materiaalit lisätään ennen kokousta.

 

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa