Musiikintekijä 2/2016

2/2016

Jukka Perko

Keskeneräisyyttä etsimässä

Kuin olisi singottu raketilla tuntemattomaan ja sanottu, että koita selvitä. Näin kuvaa uransa alkua muusikko-musiikintekijä Jukka Perko. Tapahtui liian paljon liian nopeasti. Sen jälkeen on pitänyt miettiä, mitä oikeasti haluaa musiikilta ja elämältä. Täydellisyyden tavoittelu on vaihtunut vapauttavan keskeneräisyyden etsimiseen.

Lue lisää
Ajassa

Sanoita tunteet

Niinhän meitä neuvotaan, pienten lasten vanhempia. Sanoittaminen auttaa lasta tunteiden tunnistamisessa ja niiden hallinnassa, ja nämä jos mitkä ovat tärkeitä taitoja pienen ihmisen kasvussa. Jotta tunteita oppisi hallitsemaan, ne on ensin osattava tunnistaa.

Lue lisää
Kaijastuksia

Ylen kehittävää keskustelua?

Sain kutsun tilaisuuteen, jossa keskusteltiin Ylen tulevaisuudesta. Yllättävän usein siitä onkin viime aikoina keskusteltu. Vuosikausien väännön päätteeksi vuonna 2013 tuli voimaan verorahoitteinen rahoitusmalli, joka asettaa Ylen suureen vastuuseen sisällön, laadun ja veronmaksajien rahojen järkevän käytön suhteen.

Lue lisää
Akun lataus

Nyt käännetään kivet ja kannot!

Tulevan syksyn tai viimeistään talven aikana teemme isoja Teostoon liittyviä päätöksiä. Tähän meitä velvoittavat lähiaikoina voimaan tuleva direktiiviin perustuva yhteishallinnointilaki sekä toisaalta Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV).

Lue lisää

Musiikintekijät laati ohjeet house writing -sopimuksen tekoon