Musiikintekijät -logo

Täsmätunti

  • Täsmätunti tarjoaa mahdollisuuden saada saada asiantuntijalta apua johonkin konkreettiseen tarpeeseen, esim. tekstihionta, sovitustekninen ongelma.
  • Kaikille jäsenille avoin ja maksuton palvelu. Jäsenenä voit varata useammalle kuin yhdelle asiantuntijalle Täsmätunnin. Voit myös varata Täsmätunnin sekä keväällä että syksyllä.
  • Sisältää kaksi tapaamiskertaa (yhden tapaamisen kesto 1h).
  • Varaa nyt aika nro 1 ja sopikaa yhdessä toisen Täsmätunnin ajankohta ensimmäisellä tapaamiskerralla.
  • Paikat täytetään Musiikintekijöiden verkkosivuilla ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen ei näy julkisesti.
  • Paikkana esim. Suomen Musiikintekijöiden toimisto tai asiantuntijan työhuone. Muistathan tarkistaa tapaamispaikan!
  • Matkakulut korvataan käytännön mukaisesti.
  • Vain Musiikintekijät ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, tutustu jäsenkriteereihin ja täytä hakemus.

Täsmätuntien varaaminen

Täsmätunnit varataan Tapahtumat-sivulta. Ilmoittautumisen avautumisajankohta ilmoitetaan kyseisen Täsmätunnin yhteydessä.

Aku Toivonen

Aku Toivonen on Suomen Musiikintekijät ry:n toiminnanjohtaja.

Akun tapaamisissa voit keskustella luottamuksellisesti sopimuksiin ja hinnoitteluun liittyvistä asioista. Saat apua esimerkiksi House writing -sopimuksen ja kustannussopimuksen tekemiseen tai tulkintaan. On mahdollista myös keskustella erilaisista lisensiointitilanteista sekä saada apua sopimuksen tekemiseen.Teostoon ja tekijänoikeuteen liittyvät asiat ovat Akulle hyvin tuttuja. Tapaamisessa voi käsitellä myös vaikkapa teosrekisteröintiin tai jako-osuuksiin liittyviä asioita. Näissä tapaamissa voidaan myös paneutua laajemman tekijäoikeuden loukkauksen tai sopimusrikkomuksen tulkinnan tarpeen harkitsemiseen sekä menettelyn suunnittelemiseen.

Akun kanssa voit jutella pienistä tai toisaalta solmuiseltakin tuntuvista asioista. Hän auttaa sinua tarvittaessa myös musiikkialan koukeroiden ja organisaatioiden roolien selvittämisessä.

Akun Täsmätuntipäivät 2019

27.2. klo 14 - 15
28.2. klo 9.30 - 10.30
28.3. klo 9.30 - 10.30
28.3. klo 14 - 15
18.4. klo 9.30 - 10.30
18.4. klo 14 - 15

Paikka: Suomen Musiikintekijöiden toimisto, Urho Kekkosen katu 2 C, Helsinki

Täsmätunti-varaukset Tapahtumat-sivulta

Eija Hinkkala

Eija Hinkkala on sanoittaja (HMC tallikirjoittaja) ja valmentaja ammattitutkintoon johtavissa musiikkituotannon koulutuksissa. Hän on tehnyt sanoituksia mm. Suvi Teräsniskalle, YÖ-yhtyeelle, Jari Sillanpäälle ja Pate Mustajärvelle.

Eija voi sparrata Musiikintekijöiden jäseniä suomenkielisen laululyriikan lisäksi myös muihin sanoittajana toimimiseen liittyvissä kysymyksissä.

Eijan Täsmätuntipäivä 28.2.2019
klo 10-11
11-12
13-14
14-15

Paikka: Suomen Musiikintekijöiden toimisto, Urho Kekkosen katu 2 C, Helsinki

Täsmätunti-varaukset Tapahtumat-sivulta

Kyösti Salokorpi

Kyösti Salokorpi (s. 1976) on toiminut säveltäjänä, sanoittajana ja tuottajana yli kymmenen vuotta. Hänen kirjoittamiaan hittejä ovat mm. Elastisen "Supervoimii", Teflon Brothersin "Maradona" ja "Pämppää", Raappanan "Chilii", Mikael Gabrielin "Timanttei" ja "Naapurit kuulee" sekä Annika Eklundin "Shanghain valot". Kappaleita ja tuotantoja on julkaistu myös useissa Aasian ja Euroopan maissa.

Salokorpi on myös soittanut monissa yhtyeissä, kuten Scandinavian Music Groupissa ja Atletico Kumpulassa. Tällä hetkellä he julkaisevat yhdessä Jaakko Salovaaran kanssa musiikkia nimellä Bang For The Buck.

Kyöstin Täsmätunneilla voit saada monipuolisesti apua sekä säveltämiseen että sanoittamiseen ja tuottamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Kyöstin Täsmätuntipäivä 14.3.2019
klo 10-11
11-12
13-14
14-15

Paikka: Suomen Musiikintekijöiden toimisto, Urho Kekkosen katu 2 C, Helsinki

Täsmätunti-varaukset Tapahtumat-sivulta

Petri Matero

Petri on kokenut markkinoinnin ja mainonnan ammattilainen, joka on 20 vuoden aikana nähnyt sekä Photoshopin ensi askeleet että internetin kehittymisen sellaiseksi mitä se meille tänä päivänä merkitsee. Päivätyönään hän työskentelee strategina mainostoimisto Miller & Leanissa. Matero on myös tehnyt musiikkia useissa eri kokoonpanoissa 90-luvun lopulta saakka ja tällä hetkellä hän raivaa suomirokin vesakkoa sooloprojektillaan. Matero on myös Helsinki Tonefest -soitinmessujen toinen järjestäjä. Mainoskynän lisäksi kädessä pysyy kitarat ja laulumikki. Kalenteria jakamassa ovat kolmen tyttären ja vaimon lisäksi useat sisällöntuotantoprojektit sekä hallitustyöskentely.

Petriltä saa Täsmätuntiapua erityisesti brändin työstämiseen, markkinointiin ja mainontaan liittyen.

Petrin Täsmätuntipäivä 25.4.2019
klo 10-11
11-12
13-14
14-15

Paikka: Suomen Musiikintekijöiden toimisto, Urho Kekkosen katu 2 C, Helsinki

Täsmätunti-varaukset Tapahtumat-sivulta