Musiikintekijät -logo

Täsmätunti

  • Täsmätunti tarjoaa mahdollisuuden saada saada asiantuntijalta apua johonkin konkreettiseen tarpeeseen, esim. tekstihionta, sovitustekninen ongelma.
  • Kaikille jäsenille avoin ja maksuton palvelu. Jäsenenä voit varata useammalle kuin yhdelle asiantuntijalle Täsmätunnin. Voit myös varata useamman Täsmätunnin vuodessa.
  • Sisältää kaksi tapaamiskertaa (yhden tapaamisen kesto 1h).
  • Varaa nyt aika nro 1 ja sopikaa yhdessä toisen Täsmätunnin ajankohta ensimmäisellä tapaamiskerralla.
  • Paikat täytetään Musiikintekijöiden verkkosivuilla ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen ei näy julkisesti.
  • Paikkana esim. Suomen Musiikintekijöiden toimisto tai asiantuntijan työhuone. Muistathan tarkistaa tapaamispaikan!
  • Matkakulut korvataan käytännön mukaisesti.
  • Vain Musiikintekijät ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, tutustu jäsenkriteereihin ja täytä hakemus.

Täsmätuntien varaaminen

Täsmätunnit varataan Tapahtumat-sivulta. Ilmoittautumisen avautumisajankohta ilmoitetaan kyseisen Täsmätunnin yhteydessä.

Aku Toivonen

Aku Toivonen on Suomen Musiikintekijät ry:n toiminnanjohtaja.

Akun tapaamisissa voit keskustella luottamuksellisesti sopimuksiin ja hinnoitteluun liittyvistä asioista. Saat apua esimerkiksi House writing -sopimuksen ja kustannussopimuksen tekemiseen tai tulkintaan. On mahdollista myös keskustella erilaisista lisensiointitilanteista sekä saada apua sopimuksen tekemiseen.Teostoon ja tekijänoikeuteen liittyvät asiat ovat Akulle hyvin tuttuja. Tapaamisessa voi käsitellä myös vaikkapa teosrekisteröintiin tai jako-osuuksiin liittyviä asioita. Näissä tapaamissa voidaan myös paneutua laajemman tekijäoikeuden loukkauksen tai sopimusrikkomuksen tulkinnan tarpeen harkitsemiseen sekä menettelyn suunnittelemiseen.

Akun kanssa voit jutella pienistä tai toisaalta solmuiseltakin tuntuvista asioista. Hän auttaa sinua tarvittaessa myös musiikkialan koukeroiden ja organisaatioiden roolien selvittämisessä.

Akun Täsmätuntipäivät syksy 2019

25.9 klo 14.30 - 15.30
26.9 klo 10 - 11
16.11 klo 14.30 - 15.30
21.11 klo 14.00 - 15.00

Paikka: Suomen Musiikintekijöiden toimisto, Urho Kekkosen katu 2 C, Helsinki

Täsmätunti-varaukset Tapahtumat-sivulta

Iisa Pajula - Terapiatäsmätunti

Askarruttaako oma jaksaminen musiikkimaailman ristipaineissa? Onko henkilökohtaisessa elämässäsi huolia tai haasteita, joiden purkamiseen haluaisit luotettavaa, puolueetonta keskusteluapua? Kaipaatko uusia näköaloja elämääsi? Terapiatäsmätuntiin kuuluu kolme tunnin mittaista, henkilökohtaista tapaamiskertaa terapeutti Iisa Pajulan kanssa. Tapaamisissa käsitellään ratkaisukeskeisin menetelmin asiakkaan itsensä valitsemia, hänen henkilökohtaiseen elämäänsä liittyviä kysymyksiä. Näissä tapaamisissa ei siis käsitellä esim. musiikkiuravinkkejä tai sanoitusneuvontaa, vaan keskitytään henkilökohtaisen elämän kysymyksiin.

Iisa Pajula on ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja TRE (Tension and Trauma Releasing Exercises) -ohjaaja, jolla on laulaja–lauluntekijänä ja ammattibiisinkirjoittajana vankka kokemus tämän päivän musiikkimaailmasta työympäristönä. Ratkaisukeskeisyys on nykyhetkeen ja tulevaisuuteen orientoitunut, erityisesti asiakkaan omiin voimavaroihin keskittyvä terapiasuuntaus. Terapiatäsmätunti kuuluu vaitiolovelvollisuuden piiriin, joten se tarjoaa turvallisen ja luottamuksellisen tilan omaa elämää askarruttavien kysymysten työstämiseen. Tapaamispaikkana on terapeutin työtila Helsingin Sörnäisissä.

Varaukset syksyn Terapiatäsmätunneille avautuvat Tapahtumat-sivulla 15.8.2019 klo 10.

Terapiatäsmätuntipäivä 23.9.

Klo 10
Klo 12
Klo 14

Terapiatäsmätuntipäivä 24.9.

Klo 10
Klo 12

Paikka: Työtila Sörnäisissä, Helsingissä. 

Täsmätunti-varaukset Tapahtumat-sivulta