Musiikintekijät -logo

Palautepäivä

Palautepäivässä vietetään päivä oppien sekä asiantuntijoilta että kollegoilta. Pääset esittämään yhden oman biisisi (livenä tai omalta laitteeltasi), ja keskustelemaan siitä asiantuntijoiden sekä kollegojen kanssa. Saat siis arvokasta palautetta ja kehitysideoita!

  • Paikalla läsnä asiantuntijat ja palautteen saajat.
  • Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ensimmäiset 10 mahtuvat mukaan.
  • Mahdollisuus oppia myös muiden saamasta palautteesta.
  • Kaikille jäsenille avoin ja maksuton palvelu.
  • Asiantuntijat: Ilkka Wirtanen, Iisa Pajula, Tom Frisk.
  • Vain Musiikintekijöiden jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, tutustu jäsenkriteereihin ja täytä hakemus.

Seuraava Palautepäivä jälleen keväällä 2019!


Asiantuntijat

Tom Frisk

Musiikin kustantaja ja A&R vuodesta 1995 joka nykyisin kustantaa Kaiku Songsilla. Biisintekijöiden ja artistien valmentaja. Intohimoinen hyvien biisien metsästäjä. Suomen Musiikkikustantajien, MESin ja Music Finlandin hallitusten jäsen.

Ilkka Wirtanen

Ilkka Wirtanen on toiminut ammattimaisesti musiikin alalla jo 12 vuotta, tuottaen ja säveltäen biisejä monille kotimaisille eturivin artisteille kuten Robinille, Vilma Alinalle, Lucakselle ja Laura Voutilaiselle sekä kansainvälisille markkinoille mm. CeeLo Greenille ja Reckless Lovelle. Tällä hetkellä Ilkka toimii aktiivisena biisinkirjoittajana ja tuottajana HMC:llä ja tekee yhteistyötä kaikkien kolmen suuren levy-yhtiön kanssa.

Iisa Pajula

Iisa Pajula (ent. Pykäri, artistinimeltään Iisa) on helsinkiläinen sanoittaja, lauluntekijä ja artisti. Hän on julkaissut kaksi sooloalbumia, Iisa s/t (2014) ja Kukaan ei oo kenenkään (2015) Johanna Kustannuksen (Universal Music Finland) kautta. Hän on toiminut vuodesta 2012 alkaen HMC:n house writerina ja kirjoittaa aktiivisesti sanoituksia suomenkielisille artisteille (mm. Kaija Koo, Laura Närhi, Janna, Jesse Kaikuranta, Stig, Paula Koivuniemi, Anna Abreu). Parhaillaan hän työstää kolmatta sooloalbumiaan Fried Musicin artistina. Uransa hän aloitti 2005 debyyttilevynsä julkaisseen Regina-yhtyeen sanoittajana ja laulajana.

Tiedustelut

Nina Lith
viestintäpäällikkö
Puh 041 517 8998, nina.lith (at) musiikintekijat.fi