Palautepäivä

Mikseri

Palautepäivässä vietetään päivä oppien sekä asiantuntijoilta että kollegoilta. Pääset esittämään yhden oman biisisi (livenä tai omalta laitteeltasi), ja keskustelemaan siitä asiantuntijoiden sekä kollegojen kanssa. Kappaleesi voi olla valmis tai aivan alkutekijöissään, tai jotain siltä väliltä. Palautepäivässä saat siitä arvokasta palautetta ja kehitysideoita!

Saat linkin Zoomiin lähempänä tapahtumaa.

Ohjelma

Palautepäivä syksy 2021: Online

9.45 Tervetuloa, käydään läpi aikataulu ja Zoom-säännöt
10-10.30 Osallistuja 1
10.30-11 Osallistuja 2
11-11.30 Osallistuja 3
11.30-12 Osallistuja 4

12-12.30 Lounastauko

12.30-13 Osallistuja 5
13-13.30 Osallistuja 6
13.30-14 Osallistuja 7
14-14.30 Osallistuja 8
14.30 Lopetus (linjoille saa jäädä verkostoitumaan klo 15 saakka)

Yleistä

  • Matkakulut korvataan käytännön mukaisesti.
  • Palvelun kulujen kattamiseen käytetään varoja, jotka ovat peräisin Kopiosto ry:n Suomen Musiikintekijät ry:lle vuosittain tilittämistä kevyen musiikin teosten kopiointikorvauksista.
  • HUOM! Syksyn 2021 Palautepäivä on etä-tapahtuma. Matkakuluja ei siksi korvata tästä tapahtumasta.

Palautepäivän 2021 asiantuntijat

Axel Ehnström

Axel Ehnström on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimpiä musiikintekijöitä. Hän on ollut mukana kirjoittamassa mm. Alle Farbenin “Bad Ideas” -kappaletta, joka oli kuukauden Saksan radiolistan kärjessä ja on striimannut yhteensä yli 100 miljoonaa kertaa eri alustoilla.

Hän on myös kirjoittanut ja laulanut Lost Frequenciesin ”All Or Nothing” -singlen. Suomessa Ehnströmin kirjoittamia kappaleita ovat mm. Pyhimyksen “Muistuta mua”, Abreun “Yhen elämän juttu” ja “Teipillä tai rakkaudella” sekä Mikael Gabrielin “Riippumatto”. Yhteensä hänellä on yli 150 julkaistua teosta lauluntekijänä.

Axel Ehnström on erikoistunut pop-musiikin säveltämiseen ja sanoittamiseen englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi

Eva Louhivuori

Eva Louhivuori on monipuolinen musiikintekijä, muusikko sekä artisti ja parhaiten tunnettu suomalas-ranskalaisesta yhtyeestään Eva + Manu. Eva on opiskellut mm. Berklee College of Musicissa, asunut vuoden asuntoautossa josta syntyi suosittu musiikkiblogi, joka johti yhtyeen ensimmäiseen levytyssopimukseen Warner Music Finlandin kanssa.

Oman yhtyeensä lisäksi Louhivuoren ääntä sekä soittoa kuullaan lukuisissa suomalaisissa kappaleissa kuten “Enkelit” Cheek, “Antaudun” Reino Nordin, “Uuden edessä” Toivon kärki, ja Pokémon-tunnuskappale. Eva toimii myös ääninäyttelijänä mm. animaatioissa Lego Elokuva 3, Small Foot/Pienijalka sekä sarjassa Zafari.

Eva on tunnettu monipuolisesta työstään, ja hän kirjoittaakin musiikkia niin big bandeille, kuin muille artisteille (mm. JannikaB, Pete Parkkonen). Evan erityisosaamisaluetta on k-pop sekä j-pop, vahvat melodiat ja harmoniat.

Eva myös säveltää, sovittaa ja esittää musiikkia mainoksiin ja tv-sarjoihin (mm. “Manifiesto” YLEn menestyssarjasta Invisible Heroes, Silmäaseman tunnusmusiikki).

Kuva: Nadi Hammouda