Georg Malmstén -säätiön hallitusvaali 2020

Suomen Musiikintekijät ry:n hallituksen asettamat ehdokkaat Georg Malmstén -säätiön hallitusvaaliin

Hallitukseen valitaan neljä jäsentä, joista yksi on Malmstén-sivun edustaja Yatta Malmstén. Alla esiteltävien henkilöiden lisäksi kokouksessa voidaan esittää lisäehdokkaita. Suomen Musiikintekijöiden hallitus esittää, että erovuoroiset valitaan uudelleen. Erovuoroiset hallituksen jäsenet ovat antaneet tähän suostumuksensa.

Georg Malmstén -säätiön hallitus 24.3.2020 saakka

Puheenjohtaja Jiri Kuronen
Varapuheenjohtaja Sanna Korkee

Jäsenet
Vesa Anttila
Pertti Jalonen
Samae Koskinen
Yatta Malmstén
Topi Salmi
Laura Sippola

Hallitusvaaliehdokkaat 2020

Sanna Korkee, Helsinki
Päätoimittaja, lauluntekijä

Suomen Musiikintekijät ry jäsen alkaen 2006
Georg Malmstén -säätiön hallituksessa alkaen 2016
Georg Malmstén -säätiön varapuheenjohtaja

Olen ollut Georg Malmstén -säätiön hallituksessa 2 kautta, joista edellisen varapuheenjohtajana. Tämä on vastuullinen kunniatehtävä, jossa mielelläni jatkaisin. Musiikintekijä-lehden päätoimittajana seuraan musiikkikenttää aktiivisesti.

Maassamme on koko joukko upeita musiikintekijöitä, jotka eivät ole tunnettuja, mutta tekevät taidettaan suurella sydämellä, taidolla ja persoonallisella otteella. Mielestäni Malmstén-säätiön tulee tukea myös heitä, ja niin se tekeekin erittäin tasapuolisesti. Siitä tahdon pitää kiinni. Pienikin apuraha voi olla tekijälle suuri kannustin. Arvostan huolellisesti laadittuja apurahahakemuksia ja selkeitä työskentelysuunnitelmia.

Kuva: Saija Aarnio

Topi Salmi
Helsinki

Teosto, asiakas 1998-
Teosto, jäsen 2011-
Suomen Musiikintekijät ry jäsen alkaen 2012
Georg Malmstén -säätiön hallituksessa alkaen 2016

Sanoittajana vuodesta 1998. Levytettyjä sanoituksia yli 150 kappaletta. Osakkaana levy-yhtiöissä Turenki Records Oy ja Emsalö Music Oy.

Kuva: Antti Vuorenmaa

Laura Sippola, Helsinki
MuT, pianisti-laulaja-lauluntekijä

Suomen Musiikintekijät ry jäsen alkaen 2010
Georg Malmstén -säätiön hallituksessa alkaen 2016

Olen laulaja-lauluntekijä ja pianisti. Olen julkaissut 7 sooloalbumia ja kirjoittanut musiikkia myös muille artisteille ja lauluyhtyeille. Koulutukseltani olen musiikin tohtori. Työskentelen freelancerina ja opetan laulunkirjoitusta Taideyliopiston avoimella kampuksella ja Kriittisessä Korkeakoulussa.

Työskentely Georg Malmstén Säätiön hallituksessa on ollut innostavaa ja opettavaista. Säätiö tekee merkittävää työtä tukiessaan toimijoita musiikin alalla, jossa kaupalliset seikat sanelevat paljolti eloonjäämistä. Olen antaumuksella mukana säätiön toiminnassa.

Kuva: Marjo Tynkkynen