Lauluntekijäklubit jatkuivat suosittuina

Lauluntekijäklubit jatkuivat suosittuina

Yhdistyksen kannalta näillä illoilla on kaksi tarkoitusta. Ensimmäinen on edistää tällaisia alkuiltaan sijoittuvia ravintolakonsertteja ja saada yleisö huomaamaan viihtyvänsä tilaisuuksissa, joissa musiikki on pääasia. Toinen on tarjota omaa musiikkiaan esittäville tekijöille mahdollisuus esiintyä keskittyneelle yleisölle. Näitä mahdollisuuksia kun on nykyisin valitettavan harvalla ja harvassa.

Syksyn klubit alkoivat 26. lokakuuta, jolloin lavalle astuivat Jussi Sydänmäki & Janne Louhivuori, Jarkko Martikainen ja Kari Peitsamo. Toisena iltana 16.11. vuorossa olivat Kaija & Ile, Timo Kiiskinen ja Katriina Honkanen & Ilkka Tenhunen & Arto Nurmi. Kolmannella kerralla 30.11. jatkoivat Pauli Hanhiniemi & Tommi Laine, Kalle Ahola & Arttu Takalo sekä Esa Eloranta & Ninni Poijärvi & Mika Kuokkanen. Juontajina ovat toimineet Pekka Nissilä ja Tommi Lindell.

Elvis ry:n jäsenillä on ollut klubi-iltoihin vapaa pääsy ja ilahduttavasti jäseniä on yleisön joukossa näkynytkin. Iltoihin on kutsuttu myös tekijänoikeusjärjestöjen Teoston, Kopioston ja Gramexin henkilökuntaa. Konserttien järjestämistä ovat tukeneet LUSES ja ESEK.

Yleisön palaute näistä illoista on kiteytynyt ihmettelyyn: Miksei tällaisia ole enempää? Hyvä kysymys.

26.10. Jussi Sydänmäki & Janne Louhivuori, Kari Peitsamo ja Jarkko Martikainen

16.11. Timo Kiiskinen, Kaija & Ile, Katriina Honkanen & Ilkka Tenhunen & Arto Nurmi

30.11. Kalle Ahola & Arttu Takalo, Pauli Hanhiniemi & Tommi Laine, sekä Esa Eloranta & Ninni Poijärvi & Mika Kuokkanen

Teksti: Martti Heikkilä

Tämä artikkeli on haastattelu. Lue muita haastatteluita

Lehden kansi:

Musiikintekijä-lehti: 4/2005

Selaa lehden artikkeleita