Top 20 - Future Hitmakers -kurssi

KURSSI

Top 20 – Future Hitmakers -kurssi

Top 20 – Future Hitmakers on intensiivikurssi nuorille, lupaaville musiikintekijöille. Kurssin tavoitteena on auttaa tekijöitä etenemään urallaan ja verkostoitumaan muiden bii­sintekijöiden ja musiikkialan ammattilaisten kanssa – sekä inspiroida luomaan uutta musiikkia. Vuoden 2019 kurssin hakuaika on 15.10.-18.11.2018.

Vuoden 2019 kurssilla tunnetut musiikintekijät kuten Saara Törmä, Lasse Kurki ja Tiina Vainikainen (Top20 -kurssilainen 2016) kertovat omista työskentelytavoistaan, omien biisiensä synnystä ja urapolustaan.

Lisäksi kustannus- ja levy-yhtiöiden edustajat Miika ”Särre” Särmäkari (Rutilus Musiikkimedia Oy), Tom Frisk (Kaiku Songs) ja Jenni Kivikoski (Sony Music Entertainment Finland) valottavat alan lainalaisuuksia ja toimintamalleja sekä vinkkaavat, miten aloittelevat tekijät pääsevät mukaan bisnekseen.

Kurssilla käsitellään myös kansainvälistä uraa niin tekijöiden kuin kustantajienkin näkökulmasta.

Vuoden 2019 kurssilla on aiempiin vuosiin verrattuna yksi kurssikerta enemmän. Huhtikuun kurssikerralla Jurek Reunamäki ja Jonas Olsson purkavat tuottamansa hittibiisin osiin, sanallisesti ja ihan käytännön esimerkein.

Osallistujat pääsevät myös harjoittelemaan biisien tekoa co-write-kotitehtävinä ja saavat biiseistään palautetta alan ammattilaisilta. Kurssi huipentuu toukokuussa studiopäivään, jossa kurssilaiset tekevät co-write-tiimissä biisin päivän aikana. Grind Studiosilla tapahtuvan studiopäivän mentorina toimii juuri Teosto 90 -tunnustuspalkinnon saanut Risto Asikainen.

Kurssilla korostuu käytännönläheisyys ja tiivis yhteistyö musiikkialan eri toimijoiden kanssa.

Kurssin järjestävät yhteistyössä Teosto, Suomen Musiikkikustantajat ry, Suomen Musiikintekijät ja Music Finland.

 

Hakulomake ja lisätiedot Teoston sivuilla.

Katso Top 20 – Future Hitmakers -video!