Tilaa kirja jäsenetuhintaan: Lottaliina Pokkinen: Artisti maksaa. Neuvotteluopas luoville aloille

Tilaa kirja jäsenetuhintaan: Lottaliina Pokkinen: Artisti maksaa. Neuvotteluopas luoville aloille

Tilaa nyt jäsenetukirja: Ad Libris -kirjakaupan tarjous koskien kirjaa ”Artisti maksaa – neuvotteluopas luovalle alalle”.
 
Kirja on nyt tilattavissa täältä alennushintaan 23,90  (ovh 32,90 ). Tarjous on voimassa 28.2.2018 saakka. 
 
 
Lottaliina Pokkinen:  Artisti maksaa. Neuvotteluopas luoville aloille (nidottu, 295 s.)

Kuinka tulla paremmaksi neuvottelijaksi? Miten ottaa huomioon oma ja neuvottelukumppanin persoona? Miten viedä eteenpäin paikalleen jämähtänyttä keskustelua?
 

Kirjassa käydään läpi neuvottelutyylien ja sopimusoikeuden perusteet sekä esitellään laaja työkalupakki, jonka avulla luovan alan ammattilainen voi valmistautua neuvotteluihin, hyödyntää neuvottelutilanteessa omaa luovuuttaan ja oppia neuvottelemaan itselleen parempia sopimuksia. Lisäksi kirja sisältää yli kahdenkymmenen luovien alojen ammattilaisen kertomukset omista neuvottelukokemuksistaan.

 

”Tätä kirjaa on kaivattu alalle jo pitkään – ja nyt sen kirjoitti todellinen luovien alojen ammattilainen.”  – Sofi Oksanen

  

Kirjaa varten haastatellut luovien alojen ammattilaiset:

Lenita Airisto 

Marco Bjurström

Elina Brotherus

Anna-Riikka Carlson

Katariina Guthwert

Veikko Halmetoja

Anna Kortelainen 

Jarno Laasala

Jani Leinonen

Michael Monroe

Sofi Oksanen 

Ompeluseura-työelämäverkosto

Jukka Perko 

Axa Sorjanen 

Kasper Strömman

Heli Sutela

Waltteri Torikka

Kimmo Valtanen 

Maria Veitola 

Tiina Vihtkari 

Juha Vuorinen 

 

Kirjasta sanottua:

”Muusikkojen liiton lakiasiainpäällikkö Lottaliina Pokkinen auttaa työkseen luovia tekijöitä sopimusten teossa. Hän tietää, miten epämiellyttäviä hintakeskustelut useimmille ovat – jopa isoille nimille, mikä tulee esiin Pokkisen tuoreessa neuvotteluoppaassa Artisti maksaa. Kun kirjailija Sofi Oksanenkin myöntää, että rahasta on vaikea neuvotella, nuoren ammattilaisen ei tarvitse tuntea itseään surkimukseksi.”
–Terhi Hautamäki, Suomen Kuvalehti 19.19.2017

”Kun laskin kirjan kädestäni, teki mieli alkaa itkeä. Ai että olen ollut helposti höynäytettävä! Mutta niin ovat olleet muutkin. Näin ajattelin, kun luin Lottaliina Pokkisen kirjoittaman neuvotteluoppaan Artisti maksaa (Nemo). Uutuuskirjassa taiteilijat kertovat neuvottelutaidoistaan.”
–Suvi Kerttula, Ilta-Sanomat 21.10.2017

”Pokkinen purkaa kirjassaan neuvottelemisen mystiikkaa. Kyse on vuorovaikutuksesta. Omaa persoonaa ei tarvitse kovettaa, eikä taktikointi kuulu hyvään neuvottelutapaan. ’Minulle on ollut suurin oivallus, ettei tarkoitus ole lähteä voittamaan. Tavoitteena pitäisi olla jaettu ykkössija.’”
–Taina Ahtela, Talouselämä 46/2017

”Kirjan kieli on kauttaaltaan sujuvaa ja selkeää, mikä monimutkaisista sopimusoikeudellisista kuvioista kerrottaessa on erinomainen asia. Tekstiä jaksottavat ja elävöittävät Pokkisen haastattelemien luovien alojen menestyjien kommentit ja suorat sitaatit. Kirjan lopussa on lisäksi käytännöllinen muistilista neuvotteluihin valmistautumista varten.”
Kompositio 2/2017