Teoston Leif Sällströmistä Suomen Musiikintekijöiden kutsujäsen

UUTINEN

Teoston Leif Sällströmistä Suomen Musiikintekijöiden kutsujäsen

Suomen Musiikintekijöiden hallitus on kutsunut Teoston asiakaspalvelussa pitkän, miltei 40-vuotisen työuran tehneen Leif ”Lefa” Sällströmin kutsujäseneksi.

Kuvassa vasemmalta: Sari Maunula, Leif Sällström, Kaija Kärkinen ja Aku Toivonen.

”Nimi ”Lefa” on vuosien saatossa muotoutunut synonyymiksi Teoston asiantuntevalle, paneutuvalle, selkokieliselle, kärsivälliselle ja aina ystävälliselle asiakaspalvelulle. ’Aina, kun tulee Teosto-asioihin liittyvä ongelma eteen, mieleen tulee ensimmäiseksi pyytää apua Lefalta’, on kuulunut useamman musiikintekijän suusta, ja se muistuttaa edelleen henkilökohtaisen palvelun tärkeydestä. Siispä kiitokseksi tästä arvokkaasta työpanoksesta Suomen Musiikintekijät ry:n jäsenten hyväksi kutsuimme Lefan kutsujäseneksemme”, Kaija Kärkinen, Suomen Musiikintekijöiden hallituksen puheenjohtaja sanoo.

Leif Sällströmille myönnettiin kutsujäsenyys hänen eläkkeelle siirtymisen juhlatilaisuudessa 30.11.2021. Leif on otettu saamastaan huomionosoituksesta.

”Tämä on suuri kunnia. Olen sanaton. Ilman muuta tulen osallistumaan Musiikintekijöiden tapahtumiin,” hän kommentoi.

”Eläkeajalle mulla ei ole suurempia suunnitelmia. Vapaus tuntuu hyvältä, kun on 38 vuotta mennyt kalenterin mukaan. Toivottavasti pääsee matkustelemaan entistä enemmän. Huomenna kalenterissa on muuttopäivä; aloitetaan nyt sitten uusi elämä kokonaan.”

Suomen Musiikintekijöiden hallitus voi kutsua yhdistyksen jäseneksi kutsujäseniä. Kutsujäsenellä on samat oikeudet kuin varsinaisilla jäsenillä, eli hän saa osallistua yhdistyksen tilaisuuksiin ja hänellä on äänioikeus äänestystilanteissa. Kutsujäseniltä ei peritä jäsenmaksua.

Kutsujäsenyys on huomionosoitus, joka myönnetään harvoin. Suomen Musiikintekijöiden kutsujäseniä ovat yhdistyksen pitkäaikaisena sihteerinä toiminut Taimi Kyyrö, yhdistyksen sihteerinä ja talouspäällikkönä jo lähes 30 vuotta toiminut Sari Maunula sekä nyt kutsuttu Teoston eläköityvä palveluneuvoja Leif Sällström.