Teemoina henkinen hyvinvointi ja algoritmitalous – tutustu Musiikintekijöiden Music x Media -ohjelmaan

Teemoina henkinen hyvinvointi ja algoritmitalous – tutustu Musiikintekijöiden Music x Media -ohjelmaan

Suomen Musiikintekijät ry on tänä vuonna vahvasti mukana Tampereella järjestettävässä Music x Media -tapahtumassa, joka kokoaa yhteen musiikkialan ammattilaiset, tekijät ja tulevaisuuden tähdet. Ohjelmaan kuuluu muun muassa ajankohtaisia paneelikeskusteluja sekä kohtaamisia alan nykyisten ja tulevien toimijoiden kanssa.

Suomen Musiikintekijät on mukana Music x Media -tapahtumassa

Torstaina 3.10. – Musiikintekijöiden tunti: Ketkä pärjäävät algoritmitaloudessa?

Torstaina tapahtumassa järjestetään paneelikeskustelu ”Musiikintekijöiden tunti: Ketkä pärjäävät algoritmitaloudessa?”Algoritmit ovat nousseet musiikin uusiksi portinvartijoiksi ja käyttävät suurta valtaa siinä, mitä musiikkia kuulemme. Keskustelussa pohditaan, millä pelisäännöillä musiikintekijät luovivat tässä algoritmimaailmassa, miten musiikkiaan voi saada esille ja voiko algoritmeihin itse vaikuttaa.

Keskustelun alustaa Suomen Musiikintekijöiden hallituksen jäsen, musiikintekijä Kyösti Salokorpi, joka on käsitellyt aihetta myös blogissaan ”Mitä biisintekijä tienaa?”. Keskustelua moderoi musiikintekijä Annukka Montonen, ja mukana keskustelemassa ovat musiikintekijät Eva Louhivuori ja Daniel ”The Second Level” Helenius.

Tarkempi kellonaika ilmoitetaan tapahtuman sivuilla myöhemmin.

Perjantaina 4.10. – Henkiseen hyvinvointiin panostaminen voisi olla myös kilpailuvaltti

Perjantaina keskustellaan luovien alojen tekijöiden hyvinvoinnista paneelikeskustelussa ”Henkiseen hyvinvointiin panostaminen voisi olla myös kilpailuvaltti”. Luovat alat sisältävät monia kuormittavia erityispiirteitä, kuten kovan kilpailun, nopeat muutokset ja työn arvostuksen mittaamisen usein muilla kuin taiteellisilla perusteilla. Paneelissa käsitellään, miten henkisestä hyvinvoinnista huolehtimisesta voisi tulla alan sääntö poikkeuksen sijaan.

Keskustelua moderoi Sauli Vuoti, joka on syöpätautien professori, puheenjohtaja, terapeutti ja musiikintekijä. Paneelissa ovat mukana psykologi ja psykoterapeutti Laura Vallgren, Universal Music Finlandin marketing manager ja label manager Meri Timgren, Fried Music / FRD Recordsin Karoliina Jaakkola sekä laulaja ja musiikintekijä Aki Tykki.

Tarkempi kellonaika ilmoitetaan tapahtuman sivuilla myöhemmin.

Lauantaina 5.10. – Fresh! by Music x Media -tapahtuma, Musiikkiala esittäytyy

Lauantaina nuoret musiikkialasta kiinnostuneet saavat mahdollisuuden tutustua alaan Fresh! by Music x Media -tapahtumassa. Tämä noin 16–29-vuotiaille suunnattu teemapäivä tarjoaa monipuolista sisältöä muun muassa musiikintekijyydestä, artistiudesta, sisällöntuotannosta sekä tapahtumien ja levy-yhtiöiden toiminnasta. Päivän tavoitteena on luoda kohtaamisia alan nykyisten ja tulevien tekijöiden välille sekä tarjota tietoa, inspiraatiota ja uusia mahdollisuuksia.

Suomen Musiikintekijät ry on mukana ohjelmaosuudessa nimeltä ”Musiikkiala esittäytyy”

Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Suomen Musiikintekijät tukee jäsentensä osallistumista Music x Media -tapahtumaan maksamalla osan lippuhinnasta!

Suomen Musiikintekijöiden jäsenten erikoishinnat:

Yhden päivän lippu 75 euroa + alv

Kahden päivän lippu 130 euroa + alv

Kolmen päivän lippu 160 euroa + alv

Ohjeet:

  • Erikoishinnat ovat voimassa 30.9.2024 saakka, jonka jälkeen hinta nousee, joten ole nopea!
  • Lippuja on myynnissä rajoitetusti
  • Jäsenyys tarkastetaan
  • Lunasta erikoishintaiset Music x Media liput rekisteröitymällä täällä: https://www.tiketti.fi/music-x-media-2024-rekisteroityminen-akkreditointi/1968306
  • Täytä rekisteröintilomake normaalisti (yhteyshenkilö on se, jolle vahvistus tulee).
  • Kohtaan ”kumppanikoodi” täytä koodi c-Musiikintekijät-love-24
  • Kohdan ”kumppanikoodin lisätiedot” voi jättää tyhjäksi.
  • Kumppanikoodia käyttäessä alennetut liput ilmestyvät listan ylimmäiseksi.
  • Suorita rekisteröinti loppuun ja valitse maksutapa.

Lue lisää www.musicmedia.fi. Kaikki seminaaripassit sisältävät myös pääsyn Lost In Music -showcase-festivaalin keikoille ympäri Tamperetta voimassaolopäivinään. Lue lisää tapahtumasta www.lostinmusic.fi

Lisätiedot: info@musicmedia.fi