Suomen Musiikintekijät uusissa toimitiloissa huhtikuun alusta alkaen 

Keilaniemi Musiikin Satama Havainnekuva: Arkkitehtitoimisto Sarc Oy UUTINEN

Suomen Musiikintekijät uusissa toimitiloissa huhtikuun alusta alkaen 

Yhteisiin toimitiloihin Espoon Keilaniemeen muuttaa yhteensä yhdeksän musiikkialan toimijaa.

Tavoitteena on parantaa järjestöjen välistä yhteistyötä, kehittää työympäristöä ja tehostaa tilankäyttöä sekä parantaa vuorovaikutusta. Samalla haluttiin luoda entistä paremmat toiminnalliset tilat ja puitteet työskentelylle. Sijainti aivan Keilaniemen metroaseman ja tulevan Raide-Jokerin aseman vieressä helpottavat asiointia.

”Teostolle syntyvä säästö, uusi kansainvälisestikin harvinainen musiikkialan yhteisö sekä jäsentapahtumien käytössä olevan, uuden ja valoisan rantapaviljongin mahdollisuudet tuntuvat hyviltä ja tärkeiltä asioilta tulevaisuutta ajatellen. Uskon ja toivon, että jäsenemme löytävät luoksemme edelleen, ja että yhteisistä tiloista syntyy entistäkin toimivampaa yhteisöllisyyttä niin järjestöjen henkilökuntien kuin jäsenistömme kesken”, toiminnanjohtaja Aku Toivonen sanoo.

Musiikkialan järjestöjen yhteinen toimitila on saanut nimekseen Musiikin Satama. Uusi katuosoite on Suomen Musiikintekijät, Musiikin Satama, os. Keilasatama 2 A, Espoo. Muut yhteystiedot säilyvät ennallaan.

Suomen Musiikintekijöiden henkilökunta työskentelee edelleen pääsääntöisesti etänä.