Suomen Musiikintekijät ry hakee viestintäharjoittelijaa

Suomen Musiikintekijät ry hakee viestintäharjoittelijaa

Suomen Musiikintekijät ry hakee viestintäharjoittelijaa

Haemme osa-aikaista viestintäharjoittelijaa ajalle 1.2.-31.5.2018 (4 kk). Tarkka ajankohta on neuvoteltavissa.

Harjoittelijan työtehtäviin kuuluvat muun muassa:

  • Viestintätehtävissä avustaminen
  • Nettisivuprojektissa avustaminen
  • Sosiaalisen median strategiatyössä avustaminen
  • Tapahtuma-avustaminen
  • Yleiset toimistotehtävät

Hakemamme henkilö pystyy tuottamaan hyvää sisältöä niin artikkelimuodossa kuin sosiaalisen median kanavissa sekä hallitsee valokuvauksen ja kuvankäsittelyn. Olethan myös oma-aloitteinen, oppimishaluinen, aktiivinen ja luotettava. Hallitset myös suomen kielen erinomaisesti.

Työ on tarkoitettu ensisijaisesti viestinnän korkeakouluopiskelijalle tai alalta vastavalmistuneelle. Työtäsi ja harjoitteluasi ohjaa viestintäpäällikkö.

Tarjoamme sinulle mukavan pienen työyhteisön, jossa jokaisen työpanoksella on suuri merkitys. Pääset eturiviin tutustumaan musiikki- ja tekijänoikeusalaan ja vaikuttamaan osaltasi luovan työn tekijöiden toimintaedellytyksien kehittämiseen. Työpaikkasi sijaitsee uusissa ja moderneissa toimitiloissa Helsingin ydinkeskustassa, aivan Kampin keskuksen vieressä.

Työtä on neljänä päivänä viikossa. Palkkaus: 1200 € / kk (32 tuntia / 4 päivää viikossa). Lisäksi puhelin- ja lounasetu. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 15.11.2017 mennessä: nina.lith (at) musiikintekijat.fi
Saatamme kutsua sopivia henkilöitä haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.  

www.musiikintekijat.fi

Tiedustelut:
Nina Lith, viestintäpäällikkö
puh. 041 517 8998
 

Suomen Musiikintekijät ry (ent. Säveltäjät ja Sanoittajat Elvis ry) on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka edistää suomalaisten ammattimaisesti toimivien säveltäjien, sanoittajien ja sovittajien taloudellisia ja ammatillisia etuja, yhteiskunnallista arvostusta sekä yhteisöllisyyttä. Yhdistys on perustettu vuonna 1954, ja sillä on noin 1000 jäsentä. 

Yhdistys hallinnoi Musiikintekijöiden rahastoa, josta jaetaan stipendejä musiikintekijöille. Rahastoon siirrettävät varat ovat peräisin Kopiosto ry:n yhdistykselle vuosittain tilittämistä kevyen musiikin teosten kopiointikorvauksista.