Suomen Musiikintekijät etsii osa-aikaista koordinaattoria vanhempainvapaan sijaisuuteen

UUTINEN

Suomen Musiikintekijät etsii osa-aikaista koordinaattoria vanhempainvapaan sijaisuuteen

Tule tärkeäksi osaksi tiivistä työyhteisöä, joka tekee töitä suomalaisen kevyen musiikin toimintaedellytyksien edistämiseksi!

Tehtävässäsi vastaat pääosin yhdistyksen tapahtumista. Lisäksi tuet viestintäpäällikköä erityisesti sosiaalisen median viestintätehtävissä, uutiskirjeiden toteuttamisessa ja verkkosivujen ylläpidossa. Arvostamme kokemusta WordPressistä ja Canvasta sekä sitä, että sosiaalisen median kanavat ja niissä viestiminen esimerkiksi videoilla on sinulle tuttua. Lisäksi odotamme sinulta, että kykenet itsenäisesti toteuttamaan ja hallinnoimaan läsnä- ja verkkotapahtumia.

Tuet työyhteisöä lisäksi tekemällä luovan alan järjestön moninaisia tehtäviä. Järjestömaailman ei kuitenkaan tarvitse olla sinulle entuudestaan tuttua. Arvostamme musiikkialan tuntemusta ja kiinnostusta kulttuuriin ja tekijänoikeuteen sekä yhdenvertaisuusteemoihin. Pidämme tärkeänä suomen kielen erinomaista osaamista sekä kykyä hoitaa asioita myös englanniksi.

Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta sekä kykyä toimia välillä myös kiireessä. Olet huolellinen ja valmis monipuolisiin tehtäviin aina ideoinnista toteutukseen ja rutiinityyppiseen työhön. Sinulla on myös hyvät esiintymisvalmiudet, ja tulet ihmisten kanssa erinomaisesti toimeen.

Kyseessä on yhteisöpäällikön vanhempainvapaan sijaisuus, mutta haemme sijaista erityisesti koordinaattorin tehtäviin. Määräaikainen sijaisuus alkaa elokuussa 2024 ja sen kesto on noin vuosi (tarkentuu sopimuksen mukaan). Osa-aikaisuus tarkoittaa 80% työtä (neljä päivää viikossa). Työ sisältää myös satunnaisesti iltatyötä. Osa-aikaisen koordinaattorin kuukausipalkka on noin 2400 euroa. Palkka sovitaan henkilön kokemuksen ja toimenkuvan tarkentumisen mukaan. Voit esittää myös oman palkkatoiveesi.

Toivomme saavamme hakemuksia laajasti eri ikäryhmistä, eri sukupuolia sekä kieli-, kulttuuri- ja muita vähemmistöjä edustavilta henkilöiltä. Tarjoamme mahtavan työyhteisön tuen, hyvät henkilöstöedut (muiden muassa lounas- ja työmatkaetu), sekä mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, joita voi tehdä joustavasti myös etänä. Tarjoamme mahdollisuuden olla vaikuttamassa suomalaisten musiikintekijöiden yhteisöllisyyteen, hyvinvointiin ja menestymiseen.

Työpaikka sijaitsee metroradan varrella Espoon Keilaniemessä, Musiikin Satamassa, yhteisissä tiloissa usean muun musiikkialan yhteisön kanssa. Meren rannalla sijaitsevat toimitilat ovat viihtyisät, nykyaikaiset ja esteettömät.

Lähetä tiivis CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 2.5.2024 osoitteeseen nina.lith@musiikintekijat.fi. Liitäthän mukaan linkin lyhyeen (max. 2 min) videoesittäytymiseen. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.

Tiedustelut
Viestintäpäällikkö Nina Lith, puh. 041 517 8998

Suomen Musiikintekijät on 1954 perustettu musiikintekijöiden etujärjestö. Se edistää suomalaisten ja Suomessa asuvien ammattimaisesti toimivien säveltäjien, sanoittajien ja sovittajien taloudellisia ja ammatillisia etuja, yhteiskunnallista arvostusta sekä yhteisöllisyyttä. Musiikintekijat.fi