Suomen Musiikintekijät ehdokkaana Musiikki & Mediassa Vuoden järjestö ja Vuoden järjestövaikuttaja -palkintojen saajaksi

Suomen Musiikintekijät ehdokkaana Musiikki & Mediassa Vuoden järjestö ja Vuoden järjestövaikuttaja -palkintojen saajaksi

Suomen Musiikintekijöiden puheenjohtaja Kaija Kärkinen on iloinen ja ylpeä luotsaamansa järjestön menestyksestä.

”Kiitän lämpimästi ehdokkuudesta, tämä kannustaa jatkamaan tärkeää työtä suomalaisten musiikintekijöiden puolesta. Viimeiset puolitoista vuotta ovat olleet jatkuvaa akuuttia kriisiä tekijöille ja koko alalle. Samalla tämä aika on tuonut näkyväksi kohtalokkaita reikiä turvaverkossamme: sosiaali-, työttömyys- ja eläketurvassa. Muutos on tuskastuttavan hidasta, mutta teemme kaikkemme, että se tapahtuu. Kiitokset osaavalle ja ahkeralle toimistolle sekä rohkealle ja keskustelevalle hallituksellemme, jatketaan!”

Toiminnanjohtaja Aku Toivonen kiittää myös koko järjestön henkilökuntaa ja hallitusta.

”Kiitos ehdottajille ja ennakkoraadille. Tällä kerralla harkitsin vakavasti ehdokkuudesta kieltäytymistä, koska minusta tuntuu, etten ole tehnyt tarpeeksi – ja toisaalta tuntuu siltä, ettei tässä ajassa mikään ole riittävästi.

Niinpä ajattelen, että saadessani äänen se on ääni koko meidän arvokasta työtä tekevälle joukkueellemme: Nina Lith, Lumi Ollila, Sari Maunula, Sanna Korkee ja Suomen Musiikintekijöiden hallitus, sekä sen puheenjohtaja Kaija Kärkinen ja varapuheenjohtaja Markus Nordenstreng. Kiitos!”

Voittajan ehdokkaiden joukosta valitsevat tapahtumaan rekisteröityneet osallistujat. Äänestys aukeaa keskiviikkona 1.9.2021 klo 12. Äänestysaika päättyy maanantaina 20.9.2021. Voittajat julkistetaan Musiikki & Median Industry Awards -gaalassa perjantaina 8.10.2021 Tampere-talolla.