Seinäjoen Tangomarkkinat sävellys- ja sanoituskilpailu 2014

Seinäjoen Tangomarkkinat sävellys- ja sanoituskilpailu 2014

Osallistuminen ja säännöt 

 
  1. Seinäjoen Tangomarkkinat Oy ja Tango- ja Viihdemusiikin Edistämisyhdistys ry. (myöhemmin järjestäjä) järjestävät avoimen sävellys- ja sanoituskilpailun tangomusiikin edistämiseksi.
  2. Tangon, jonka aihe on vapaa, tulee soveltua naisen ja/tai miehen laulettavaksi.
  3. Kilpailu on avoin kaikille. Järjestäjän nimeämän tuomariston jäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.
  4. Sävellysten ja sanoitusten pitää olla ennen julkaisemattomia eikä niitä saa julkistaa eikä julkisesti esittää ennen 13.7.2014 ilman järjestäjän lupaa.
  5. Säveltäjä ja sanoittaja voivat osallistua kilpailuun useammallakin kappaleella.
  6. Tangon enimmäiskesto on neljä (4) minuuttia.
  7. Järjestäjän nimeämä tuomaristo valitsee voittajasävelmän, joka esitetään Seinäjoen Tangomarkkinoilla 2014 erikseen nimettävän artistin ja orkesterin säestämänä.  Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sovittaa voittajasävelmä valitsemalleen orkesterille ja kokoonpanolle. Kilpailun järjestäjä sopii Seinäjoella tapahtuvan tangon esitykseen liittyvät järjestelyt.
  8. Järjestäjä varaa itselleen tai nimeämälleen kolmannelle osapuolelle oikeuden neuvotella sävellysten ja sanoitusten kustannusoikeuksista 31.12.2014 mennessä.
  9. Voittaneen kappaleen tekijät (säveltäjä ja sanoittaja) saavat yhteensä 3000 euron palkinnon.
  10. Kilpailuun osallistuvista tangoista on vaihtoehtoisesti lähetettävä: 
 
1. Postitse: 
Nuotti kolmena (3) kappaleena sointu- ja tekstimerkintöineen sekä sanat kolmena (3) kappaleena erillisellä paperilla. Nuotit sekä sanat tulee olla irrallisilla, yksipuolisilla A4 kokoisilla papereilla (ei niitattuina eikä teipattuina yhteen). 
Mukaan on liitettävä audio-CD –tallenne (ei datamuodossa) tai MP3 -tallenne, jossa tango on esitetty (vain yksi kappale/tallenne). Tekijätietoja tai nimimerkkejä ei kilpailumateriaalissa saa olla näkyvillä. 
Mukaan on liitettävä myös suljettu, kappaleen nimellä varustettu kirjekuori, jossa on tekijöiden nimet, osoitteet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet.
Materiaali on lähetettävä suljetussa kirjekuoressa keskiviikkoon 12.5.2014 mennessä (yksi tango/kirjekuori) osoitteella:
Seinäjoen Tangomarkkinat / Tangosävellyskilpailu
Torikatu 15
60100 Seinäjoki
 
tai
 
2. Sähköisesti: 
Nuotti sointu- ja tekstimerkintöineen pdf-tiedostona sekä sanat erillisenä doc-tiedostona. Mukaan liitettävä MP3-muotoinen tallenne, jossa tango on esitetty. Tekijätietoja tai nimimerkkejä ei kilpailumateriaalissa saa olla näkyvillä. 
Mukaan on liitettävä erillinen Tekijät.doc-tiedosto, jossa on tekijöiden nimet, osoitteet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet.
Materiaalit on toimitettava 16.5.2014 mennessä sähköpostiosoitteella: uusitango@tangomarkkinat.fi
 
 
Lisätiedot: 
Martti Haapamäki, 0500 562 794, Martti.Haapamaki@seinajoki.fi
Kristiina Heikkilä, 044 7843 224, kristiina.heikkila@tangomarkkinat.fi