SÄV/SAN – International Singer & Songwriter Festival 1.-2.4.2016

SÄV/SAN – International Singer & Songwriter Festival 1.-2.4.2016

Kulttuuritalo Telakka. Tampere. Finland.

Keväinen SÄV/SAN-festivaali järjestetään Tampereella nyt kolmatta kertaa. Kyseessä on laulun- ja biisintekijyyteen keskittyvä tapahtuma, joka esittelee erilaisista lähtökohdista ja genreistä ponnistavia taiteilijoita paljaimmillaan. Ideana on riisua biisien ympäriltä kaikki ylimääräinen ja keskittyä laulujen ytimeen.

Festivaali on lyhyen elinkaarensa aikana ehtinyt tuoda Telakan lavalle niinkin erilaisia artisteja kuin Risto, palkittu brittiläinen folk-laulaja Emily Portman, Yona, Jarkko Martikainen, jytätrubaduuri Jukka Nousiainen, virolainen Mari Kalkun ja soul-laulaja Tuomo vain muutamia mainitaksemme. Sama laaja-alainen linja jatkuu vuoden 2016 tapahtumassa kun mm. Paleface, Aino Venna ja Piirpaukkeesta tuttu Ismaila Sané saapuvat festareille. 

Festivaali nostaa esiin myös uusia tekijöitä, jotka ansaitsevat laajempaa huomiota. Festivaaleilla tänä vuonna esiintyvä Kielo Kärkkäinen purkaa lauluntekijyyden mysteeriä seuraavasti: ”Laulu, johon on raapustettu ajatuksella teksti ja saatu sen koukerot vääntymään yhteen musiikin kanssa, on väkevä tapa kokea ja jakaa tätä kaikkia koskevaa elämää. Siksi kannattaa tulla laulujen äärelle.”

Ohjelma 

Pe 1.4.2016

Paleface

Topi Saha

Ismaila Sané (SN)

La 2.4.2016

Aino Venna

Kielo Kärkkäinen

Onni Rajaniemi

 

Liput: 15€/päivä, 25€/2 päivää. Ennakkoliput Tiketti (www.tiketti.fi).

SÄV/SAN-festivaalin tuottaa Kulttuuriosuuskunta Uulu (www.uulu.fi)

 

Lisätietoja:

www.savsanfestival.fi

www.facebook.com/savsanfestival

 

info@savsanfestival.fi

040 727 6134 / Janne Laurila