Rytmimusiikkialan valmentajien valmennus - hae koulutukseen

Rytmimusiikkialan valmentajien valmennus – hae koulutukseen

HAE KOULUTUKSEEN

Paikkakunta:
Valmennus toteutetaan rennossa ympäristössä eri maatilamatkailukohteissa, joissa myös yövytään.

Ajankohta:
3.2.2016 – 1.9.2016

Rytmimusiikkialan valmentajien valmennus (3.2.-1.9.2016)

Unohda kalvosulkeiset ja jaa tiimioppimisen innostus!

KENELLE
Valmennus sopii artisteja, ohjelmatuottajia ja lauluntekijöitä kouluttaville tai kouluttajiksi haluaville alan ammattilaisille, koulutussuunnittelijoille ja koulutusjärjestäjille.  Myös musa-alan tiimikoutseina tai tiimivastaavina toimiville.

TAVOITE
Valmennuksen tavoitteena on kehittää henkilökohtaisia valmentajataitoja tiimioppimista ja tiimivalmennusmenetelmiä hyödyntäen. Myös rytmimusiikkialan koulutuksen kehittämisinnostuksen ja osaamisen jakaminen verkoston sisällä on tärkeää. 

AINUTLAATUINEN TAPA OPPIA
Tiimioppimisen menetelmillä toteutettava valmennus on käytännönläheistä ja intensiivistä, myös hauskaa. Saat itsellesi aikaa, työkaluja ja verkoston! Oman kehitystyösi teet omassa työssäsi valmennuskertojen välillä.

Valmentajien valmennus sisältää kuusi (6) valmennuspäivää, jotka pidetään kahden päivän jaksoissa (3 x 2 pv) reilun puolen vuoden aikana. Valmennus toteutetaan rennossa ympäristössä maatilamatkailukohteissa, joissa myös yövytään.

SISÄLLÖT JA AIKATAULU
• 3.–4.2.2016 Tiimioppimisen perusteet – työkaluja ja menetelmiä
• 1.–2.6.2016 Tiimivalmentajan rooli ja tehtävät
• 31.8.–1.9.2016 Käytännön toteutukset ja suunnitelmat tulevaisuuteen

KOULUTUKSEN TOTEUTTAJA
Rytmimusiikkialan valmentajien valmennuksen rahoittaa ja toteuttaa Sastamalan koulutuskuntayhtymä yhteistyössä Tornion Pop & Jazz Konservatorio Lappian kanssa. Valmentajina toimivat kokeneet tiimivalmentajat Eija Hinkkala ja Minna Erkko.

HINTA
Osallistujien omarahoitusosuudeksi jää 60 € koko valmennuksen ajalta. Lisäksi osallistujille syntyy kuluja matkoista ja yöpymisistä. 

HAKU 
Mukaan voi ilmoittautua osoitteessa: aiko.fi/koulutustarjonta/muut lisäkoulutukset/rytmimusiikkialan_valmentajien_valmennus.  
Valmennukseen otetaan 15 henkeä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 18.1.2016.

 

LISÄTIEDOT

LISÄTIEDOT
Eija Hinkkala
Puh +358 (0) 40 593 2652
eijaohjelmat (@) gmail.com

Minna Erkko
Puh +358 (0) 40 566 7854
minna.erkko (@) sasky.fi