Nippu-palvelussa voit tuoda esiin musiikin erityisosaamistasi

UUTINEN

Nippu-palvelussa voit tuoda esiin musiikin erityisosaamistasi

Nippu on musiikin alan palvelualusta, jota markkinoidaan kuluttajille ja joka sisältää tuotteistamisen, maksuliikenteen sekä musiikin ammattilaisten digitaaliset työhuoneet. Työhuoneessa voit tuoda esiin erityisosaamistasi ja markkinoida vaikkapa sanoittamisen opetusta.

Nippu on täysin uudenlainen musiikin palvelualusta, ja se on suunniteltu helpottamaan musiikin ammattilaisen työtä digitaalisessa maailmassa. Me Nipussa haluamme, että Sinä muusikkona voit keskittyä musiikin tekemiseen ja Nippu tekee työtä näkyvyyden, markkinoinnin ja tuotteistamisen eteen. Tavoitteena on, että musiikin kuluttajan olisi helppoa ja vaivatonta löytää ja ostaa Sinun osaamistasi!

Nippu syntyi, koska tarvittiin ratkaisu kolmeen ongelmaan:

1. Musiikin ammattilaisen työ on tullut entistä enemmän yrittäjämäiseksi ja suuri osa meistä on itsensätyöllistäjiä. Työ vaatii musiikin ammattilaiselta monenlaista osaamista: markkinointia, tuotteistamista, hinnoittelua, asiakaspalvelua ja laskutus- ja
sopimuskäytäntöjen hallintaa. Me halusimme luoda Nipusta työkalun, jossa emme joutuisi näitä taitoja jokainen opettelemaan itse, vaan Nippu yhteisönä tarjoaa nämä palvelut.

2. Tavallisen kuluttajan on vaikea tilata musiikkia. Meidän kaikkien elämä on kuitenkin syntymästä siunaustilaisuuteen täynnä merkityksellisiä hetkiä, joita haluamme juhlistaa elävällä musiikilla. Me haluamme tuoda matalan kynnyksen musiikkikaupan ja musiikinammattilaiset tavallisen kuluttajan ulottuville. Tuotteistaminen, maksuliikenne, Nipun Työhuoneet ja Nipun Kartta on kaikki suunniteltu kuluttajaa varten. Jotta löytäminen ja ostaminen on helppoa.

3. Tarvitaan uudenlaisia mahdollisuuksia kuluttaa. Me emme lakkaa ostamasta lahjoja lähimmäisillemme, mutta tavarat ja materialistinen kuluttaminen on tullut tiensä päähän. Musiikki on parasta aineetonta kuluttamista ja me haluamme lisätä musiikin ostamista.

Olemme julkistaneet Nipun, mutta nyt tarvitsemme apua. Seuraavaa askelmaa – Nipun Kaupan aukaisua ja kuluttajille lanseerausta – varten tarvitsemme sivustolle mukaan 250 musiikin ammattilaista.

Nyt Nippu hakee musiikin ammattilaisia mukaan. Hinta musiikin ammattilaisille on 25 e/kk siitä eteenpäin, kun kauppa aukeaa kuluttajille, mutta liittyä voi jo nyt, ja se on maksutonta. Kaupan aukeamisesta tiedotetaan kaikkia Nipun asiakkaita hyvissä ajoin, jolloin he voivat päättää, ovatko jatkossa mukana Nipussa. Voit siis tutustua palveluun maksutta.

Mene katsomaan Nipun sivut, rekisteröidy musiikin ammattilaisena ja tule mukaan.

https://www.nippu.eu

Miksi Nippu? – Katso lyhyt video.

NIPPU

Miksi Nippu? Katso musiikin ammattilaisten ajatukset ja TULE MUKAAN! Liity täältä: www.nippu.eu#nippumusic #nippulove #nippuhub #kulttuurikuluttaminen #ostamusiikkia #freelance #freelancemuusikko #musiikkiesitys #keikka #musiikkiakotiinVideo: Jussi Virkki Visual #musiikkimies #jussivirkkivisual

Geplaatst door Nippu – We Spread the Music op Woensdag 16 januari 2019

Lisää tietoa Nipusta ja yhteisöstä löydät myös Nipun kanavista

https://www.facebook.com/nippumusic/
https://www.instagram.com/nippumusic/
https://twitter.com/nippumusic

Autan mielelläni kaikissa kysymyksissä.

Parhain terveisin

Nippu Oy
Raija Kautonen
045 651 7482
raija.kautonen@nippu.eu