Musiikintekijöiden rahaston stipendihakijan perusohjeet - tsekkaa ainakin nämä!

UUTINEN

Musiikintekijöiden rahaston stipendihakijan perusohjeet – tsekkaa ainakin nämä!

Musiikintekijöiden rahaston haku on avoinna 1.-28.2.2022.

  1. Älä turhaan laadi stipendihakemusta, jos sinulla ei ole apurahalle aitoa tarvetta. Hae rahoitusta siis hyvään projektiin, älä olemassa olevan rahan takia.
  2. Kerro hankkeestasi ytimekkäästi, mutta persoonallisesti ja tyhjentävästi. Älä kuitenkaan lavertele ja kerro epäolennaisia asioita. Stipendihakemuksia arvioivat kollegasi. Muista, että Musiikintekijöiden rahasto ei ole KELA.
  3. Muista lisätä tarvittavat linkit ja varmista, että ne ovat toimivia. Musiikintekijöiden rahaston toimikunta kuuntelee tosi paljon musiikkia arvioidessaan hakemuksia.
  4. Laadi realistinen ja kohtuullinen budjetti. Työskentelystipendi on tarkoitettu elinkustannuksiin apurahakauden aikana. Tarkista myöntäjän minimi- ja maksimisummat.
  5. Älä oleta, että kukaan tuntee sinua tai työtäsi musiikintekijänä. Täytä siis kaikki hakemuksen kohdat ohjeiden mukaisesti. Älä viittaa liitteisiin ainakaan aikaisemmin myönnettyjen apurahojen kohdalla.
  6. Kaikki Musiikintekijöiden rahaston hakijat ovat musiikintekijöitä. Mieti, mikä erottaa sinut muista tekijöistä ja tekee hankkeestasi stipendin arvoisen.
  7. Muista, että sinun tarvitsee raportoida saamasi stipendin käyttö, joten talleta tarvittavat kuitit itsellesi raportointia varten.
  8. Käytä hyvää suomen tai englannin kieltä. Jos kielioppi ei ole hallussa, pyydä apua lähipiiristäsi.
  9. Ja tärkein: Hae stipendiä, sillä vain he, jotka hakevat stipendiä voivat sen saada.

Hakemukset osoitteessa klaavi.fi!