Music Finlandin sosiaalisen median valmennus

Music Finlandin sosiaalisen median valmennus

Music Finland järjestää keskiviikkona 3.5.2017 some-valmennuksen, jossa paneudutaan sosiaalisen median käyttöön nimenomaan musiikkialan näkökulmasta.
Valmennuksen vetää todellinen musiikkialan digipioneeri 
Nikke Österback, joka on työskennellyt somen ja digitaalisen markkinoinnin parissa useiden maailmantähtien kanssa.

Valmennustilaisuus järjestetään Music Finlandin toimitiloissa. Koska aihe on suosittu, olemme rajoittaneet osallistujamäärän yhteen henkilöön per osallistuva taho (esimerkiksi bändi tai yritys).

Tilaisuus järjestetään saman päivän aikana kahdesti: klo 13-15.30 ja klo 16-18.30. Tilaisuuksien sisältö on sama ja voit ilmoittautumisen yhteydessä valita itsellesi sopivamman kellonajan.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Nikke Österback on suomalainen musiikkialan toimija, joka pyörittää Lontoossa Saari Ltd. -nimistä yritystä. Hän on erikoistunut digitaaliseen markkinointiin, artistibrändäykseen ja konsultointiin. Aiemmin Österback teki digimarkkinointia Atlanticilla ja Island Recordsilla, joissa hänen asiakkaisiinsa lukeutuivat muun muassa Amy Winehouse, Jack Johnson, Sugababes, Keane, Portishead, Ladyhawke, Cut Copy, Florence and the Machine, Paul Weller, Bruno Mars sekä monet muut nimiartistit.