Luovan alan maksutonta palvelumuotoilukoulutusta

Luovan alan maksutonta palvelumuotoilukoulutusta

CityDrivers on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama projekti, jonka tavoitteena on parantaa luovan alan osaajien valmiuksia tarjota palvelumuotoiluun ja yhteiskehittämiseen perustuvia palveluja.

 

Tähän liittyen projekti järjestää maksutonta koulutusta ja seminaareja sekä palvelumuotoilun ja yhteiskehittämisen menetelmiä soveltavia työpajoja pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Kymenlaaksossa syyskuun 2017 ja huhtikuun 2019 välisenä aikana.

 

Osallistumalla koulutukseen

  • Opit palvelumuotoilun ja yhteiskehittämisen prosessin vaiheet ja tutustut niihin liittyviin menetelmiin.

  • Saat käytännön kokemusta menetelmien käytöstä osallistumalla työpajoihin ja fasilitoimalla niitä.

 

  • Saat tukea ja sparrausta oman liiketoimintasi kehittämiseen, myyntiin ja markkinointiin sekä sen rahoittamiseen.

 

  • Voit luoda uusia yhteistyösuhteita muihin luovan alan koulutukseen osallistuviin tahoihin sekä potentiaalisiin asiakkaisiin.

  • Teet yhteistyötä yritysten ja julkisen sektorin toimijoiden kanssa, jotka ovat kiinnostuneita hyödyntämään luovan alan osaajia omassa kehitystoiminnassa.

  • Saat todistuksen osallistumisestasi koulutukseen jolla voit todentaa osaamisesi. Suoritustodistuksen saamiseksi koulutuksen lähipäivillä on läsnäolopakko. 

Koulutuksemme on suunnattu luovan alan osaajille, jotka haluavat löytää uusia työ- ja ansaintamahdollisuuksia palveluiden ja liiketoiminnankehittämistehtävien parissa. 

 

Työ- ja elinkeinoministeriön mukaan luoviin aloihin kuuluvat ”Media”, ”Taide ja kulttuuri” sekä ”Palvelut” joissa luovaa osaamista hyödynnetään muilla toimialoilla (ks. lisätietoja luovien alojen toimialamäärityksestä). 

Mikäli sinulla on luovan alan tutkinto tai yli kolme vuotta luovan alan työkokemusta voit hakea koulutukseen. Koulutus on osapäiväistä (maksimissaan 24 tuntia viikossa). Mikäli olet työttömyysedun piirissä, varmista sen säilyminen ottamalla yhteyttä TE-toimistoosi. 

Haemme nyt osallistujia pääkaupunkiseudulla lokakuu 2017 – helmikuu 2018 välisenä aikana pidettävään koulutukseen.  Tampereen, Kaakkois-Suomen sekä pääkaupunkiseudun toinen koulutuskokonaisuus avautuvat haettavaksi myöhemmin. 

Valintoihin liittyen olemme sinuun yhteydessä 13.10.2017 mennessä. Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake. 

 

https://www.citydrivers-project.fi

https://www.citydrivers-project.fi/ota-yhteyttae