Lokakuun Biisijalostamon haku on käynnissä! Hae mukaan 1.9. mennessä.

Lokakuun Biisijalostamon haku on käynnissä! Hae mukaan 1.9. mennessä.

Elvis järjestää lokakuun lopulla Biisijalostamon, jossa hiotaan musiikinteon käsityötaitoja ja verkostoidutaan. Mukaan voivat hakea elvisläiset säveltäjät ja sanoittajat ikään ja genreen katsomatta. 

BIISIJALOSTAMOSSA pääset tekemään töitä suomalaisen huipputuottajan mentoroitavana. Mentoreina toimivat tuottajat Jukka ImmonenEppu Kosonen sekä Antti RZY Riihimäki. Työskentely tapahtuu kolmen hengen ryhmissä.

UUTTA on, että laulaja-lauluntekijä Maija Vilkkumaa vierailee leirillä pitämässä tekstijalostamon, ja Warnerin A&R-manageri Lasse Kurki antaa palautetta levy-yhtiön näkökulmasta. Uutta on myös se, että valitut ryhmät tekevät biisit etukäteen. Ryhmäläisten tulee siis varata yhteistä co-writing-aikaa ennen varsinaista Biisijalostamoa. Leirillä keskitytään laulujen jalostamiseen mentoreiden ohjauksessa. 

MUKAAN haetaan työnäytteillä (yksi biisi / hakija), joiden perusteella mentorit valitsevat omat ryhmänsä. Mentoreille ei kerrota etukäteen hakijoiden henkilöllisyyttä, vaan biisi ratkaisee. On siis tärkeää, että valitset työnäytteeksi kappaleen, joka mielestäsi kuvaa sinua tekijänä parhaiten. Voit hakea mukaan säveltäjänä, sanoittajana tai säveltäjä-sanoittajana. Biisin jatkokehitys Biisijalostamon jälkeen on tekijöiden päätettävissä.
 
BIISIJALOSTAMO LOKAKUUSSA 2016
  • Mitä? Biisijalostamossa hiotaan laulunteon käsityötaitoja huipputuottajien mentoroitavana.
  • Missä? Sibelius-Akatemian Musiikkikeskus Kallio-Kuninkala, Järvenpää. Tutustu paikkaan: www.kuninkala.fi
  • Milloin? 24.–26.10.2016 (2,5 päivää). Viimeinen hakupäivä on 1.9.2016. Valinnat ja ryhmäjaot julkaistaan syyskuun puolivälissä.
  • Kenelle? Sinun tulee olla Elvis ry:n jäsen. Jos olet ollut mukana kevään Biisijalostamossa, et voi hakea tällä kertaa mukaan. Mikäli et ole vielä Elvis ry:n jäsen, tutustu jäsenkriteereihin ja täytä hakemus. Biisijalostamoita on tarkoitus järjestää jatkossakin.
  • Hinta? 250 € / hlö (sisältää täyden ylläpidon)
  • Hakeminen? Viimeinen hakupäivä on 1.9.2016. Voit hakea mukaan säveltäjänä, sanoittajana tai säveltäjä-sanoittajana. Valmiina työryhmänä ei voi hakea. Valitse työnäytteeksi yksi biisi (mp3), jonka koet kuvaavan parhaiten sinua tekijänä. Se saa olla joko julkaistu tai julkaisematon. Työnäyte ei ole Biisijalostamossa työstettävä biisi.
  • Kysyttävää? Biisijalostamo@elvisry.fi