Liity nyt Teoston jäseneksi!

Liity nyt Teoston jäseneksi!

Miksi liittyä

Teoston asiakas ei ole vielä jäsen. Vain jäsenenä voit päättää ja vaikuttaa Teoston toimintaan. Jäsenet esimerkiksi valitsevat Teoston hallituksen ja hyväksyvät tärkeimmät tilityksiä ja jakosääntöä koskevat periaatteet. Teoston jäseniä on n. 700, mutta asiakkaita on kymmeniä tuhansia. Suurin osa Elvis ry:n jäsenistä on myös Teoston jäseniä.
 
Teoston jäsenyys ei maksa mitään, joten liity heti, niin voit vaikuttaa!
 
Teosto kutsuu jäsenistönsä huhtikuussa kevätkokoukseen ja joulukuussa syyskokoukseen. Kevätkokouksen jälkeen tarjotaan illallinen. Kevätkokous on myös tärkeä tekijöiden kohtaamispaikka. 
 
Kuka voi hakea Teoston jäsenyyttä
Voit hakea Teoston jäsenyyttä, mikäli olet ollut Teoston asiakas vähintään neljä vuotta ja mikäli olet saanut tilityksiä ainakin kahdelta vuodelta. Olet sopiva hakemaan Teoston jäsenyyttä, jos nämä ehdot täyttyvät. Jäsenyyspäätökset tehdään kuitenkin kokonaisarvioinnin pohjalta ottaen huomioon mm. hakijan asiakkuusaika Teostossa, rekisteröityjen teosten määrä, tilitysten määrä ja toiminta musiikkielämässä.
 
Miten
Klikkaa tästä Teoston jäsenhakemuslomakkeeseen. Jäsenyyttä on haettava kirjallisesti. Jos et löydä asiakassopimuksesi solmimispäivämäärää, voit jättää sen täyttämättä. Kerro itsestäsi ja tuotannostasi lyhyesti. Ohjeet löytyvät myös Teoston sivuilta. Valitettavasti Teostolla ei ole vielä sähköistä hakemusmahdollisuutta, joten hakemus ja liitteet on tulostettava ja lähetettävä postitse Teostolle osoitteeseen Lauttasaarenkatu 1, 00200 Helsinki.
 
Esimerkki
Liitä hakemukseesi ansioluettelo tai perustele hakemustasi esimerkiksi näin:
 
Hakemuksen kohta 1. 
”Olen 30-vuotias musiikintekijä Pankakoskelta. Olen ollut Teoston asiakas vuodesta 2003, ja sävellän sekä sanoitan laulelma-, rock- ja popmusiikkia. Olen tehnyt musiikkia seuraaville artisteille, jne.”
 
Hakemuksen kohta 2.
 ”Olen aktiivinen ja kiinnostunut olemaan mukana päättämässä tekijöiden yhteisistä asioista. Yhdistys tarvitsee monipuolisen jäsenistön. Jäsenet tuovat yhdistykseen jatkuvuutta ja erilaisia näkökulmia.” (Kerro omin sanoin).
 
Jäsenyys kannattaa! Yhdessä olemme enemmän. 
 
Teoston hallitus käsittelee jäsenhakemuksia kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä.
 
Elvisin toimisto antaa mielellään lisätietoja.
toimisto@elvisry.fi, puh. 09 407 991