Lähde pilottijaksolle testaajaksi uuteen Los Angelesin residenssiin

UUTINEN

Lähde pilottijaksolle testaajaksi uuteen Los Angelesin residenssiin

Uusi Suomen Musiikintekijöiden ja Muusikkojen liiton residenssi Los Angelesissa – Ilmoita nyt halukkuudestasi testaajaksi pilottijaksolle!

Haku pilottijaksolle päättyy sunnuntaina 10.4.2022. Tiedotamme myöhemmin jatkosta lisää.

Residenssi on suunnattu Suomessa ja Tanskassa toimiville musiikin esittäjille ja tekijöille. Residenssissä on mahdollisuus pohjoismaiseen ja mannertenväliseen yhteistyöhön sekä verkostoitumiseen. Los Angeles tarjoaa hyvät mahdollisuudet verkostoitumiseen musiikkialan toimijoiden kanssa. Residenssiä voi käyttää harjoitteluun, musiikin tekemiseen tai muuhun työskentelyyn. Residenssijaksot ovat maanantaista maanantaihin. Matkat residenssiin ovat omakustanteiset.

Residenssin pilottijaksoon osallistuneilta edellytetään raportointia residenssin toimivuudesta, kokemuksista sekä kehitystarpeista testauksen jälkeen. Tätä varten kaikille testaajille lähetetään kyselylomake.

Residenssi sijaitsee Beachwoodissa, Los Angelesissa osoitteessa 6089 Rodgerton Drive, Los Angeles, Kalifornia. Talon omistaa muusikot Rick Parker and Miranda Richards.

Kuvia residenssistä löydät tästä Dropbox-linkistä

Miten mukaan pilottijaksolle? 

  • Olet Suomen Musiikintekijöiden tai Muusikkojen liiton jäsen.
  • Residenssiin testausjaksot sijoittuvat touko–kesäkuulle.
  • Ilmoita lomakkeessa toiveesi residenssijakson ajankohdasta ja pituudesta.
  • Residenssissä voi vierailla joko yksi tai kaksi viikkoa pilottijakson aikana.
  • Vastaathan lomakkeeseen sunnuntaihin 10.4. mennessäToimi siis heti!
  • Residenssiviikot varataan ilmoittautumisjärjestyksessä, eli se joka ensimmäisenä ilmaisee kiinnostuksensa toimia testaajana, huomioidaan ensimmäisenä varauksessa. Huomioithan, että kaikille kiinnostuneille ei siis välttämättä riitä residenssiviikkoja.
  • Ilmoitamme tiedot residenssijaksoista ensi viikon alussa.
  • Tästä linkistä pääset hakulomakkeeseen.  

Varustelu ja pilottijakson hinnasto

Talossa on neljä makuuhuonetta, joista kaksi on suomalaisten järjestöjen jäsenten varattavissa. Huoneissa on isot parisängyt:

  • Master bedroom 350 €/viikko (parisänky, yhdistetty WC ja kylpyhuone)
  • Bedroom 300 €/viikko (parisänky, jaettu WC ja kylpyhuone)

Hinnoittelu on pilottijaksolle, varsinaiset hinnat varmistuvat myöhemmin. Residenssijakso laskutetaan etukäteen, heti varausvahvistuksen jälkeen.

Kevään aikana residenssiin järjestetään työskentelypisteet, joissa on kaiuttimet, midikosketinsoitin ja mikseri. Avainten luovutuksen ja käytännön asiat residenssiin liittyen Los Angelesissa hoitaa Heidi Luukkonen.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt hankkeelle tukea.

Siivous

Lakanat, pyyhkeet ja siivous kuuluvat residenssihintaan. Residenssi siivotaan maanantaisin, jolloin talossa ei voi työskennellä täysipainoisesti

Studio 

Residenssissä on mahdollisuus vuokrata täysin varusteltu musiikkistudio. Varaus- ja hintatiedusteluissa voi olla yhteydessä Miranda Lee Richardsiin mirandaleerichards@gmail.com. Varaukset voi tehdä aikaisintaan kuukautta ennen residenssijakson alkamista.

Lisätiedustelut

Nina Lith, viestintäpäällikkö, puh. 041 5178998 tai nina.lith@musiikintekijat.fi