Koneen Säätiön apurahahaku on alkanut! Hae 30.9. mennessä.

Koneen Säätiön apurahahaku on alkanut! Hae 30.9. mennessä.

Tuemme humanistista, taiteellista, yhteiskuntatieteellistä ja ympäristöntutkimusta. Yksittäiset väitöskirjantekijät (2 360 euroa/kk), tutkijatohtorit (2 700 euroa/kk ) ja kokeneet tutkijat (3 500 euroa/kk) voivat hakea tutkijastipendiä  ja tutkimusryhmät voivat hakea tutkimushankeapurahaa. Tutkimushankkeissa voidaan rahoittaa myös toimittajien ja tutkijoiden välistä yhteistyötä. Tieteen yleistajuistamisen apurahoja myönnetään tietokirjojen kirjoittamiseen ja kääntämiseen, suomenkielisten tieteellisen lehtien kehityshankkeisiin ja muihin yleistajuistamisen hankkeisiin, kuten tapahtumien järjestämiseen. Taiteen ja kulttuurin apurahat on tarkoitettu kaikille taiteen aloille.

 
Syksyn haun yhteydessä järjestetään myös Kielen kuvaus -teemahaku, jossa rahoitetaan uralilaisten kielten lingvististä kuvausta.
 
Painotamme uutta luovia, uudenlaisia yhdistelmiä sisältäviä ja marginaalejakin hankkeita tuessamme. Monialaisuus ja tieteen ja taiteen näkökulmien yhdistäminen ovat myös etusijalla. Syksyn 2015 haussa kannustamme erityisesti hakemaan rahoitusta suomalaisten ja venäläisten tutkijoiden ja taiteilijoiden yhteistyöhön.
 
Haku päättyy 30.9. klo 16.
 
Lisätiedot ja haku www.koneensaatio.fi