Kim Kuusi Suomen Musiikintekijöiden kunniajäseneksi

UUTINEN

Kim Kuusi Suomen Musiikintekijöiden kunniajäseneksi

Suomen Musiikintekijöiden hallitus on kutsunut yhdistyksen jäsenen ja pitkäaikaisen, keväällä 2022 väistyvän Teoston hallituksen puheenjohtajan, musiikintekijä ja muusikko Kim Kuusen yhdistyksen kunniajäseneksi. Kunniajäsenyys myönnettiin yhdistyksen kevätkokouksessa 20.4.2022. 

Suomen Musiikintekijöiden jäsen Kuusi on ollut vuodesta 1971 ja hän on toiminut myös yhdistyksen hallituksessa.

”Monipuolinen näkökulmasi on huomioitu ja koettu merkittäväksi voimavaraksi myös edunvalvontatyössä, joka alkoi Elvis ry:n hallituksessa 1977–84. Myös kustantajien ja audiovisuaalisten tuottajien hallitustyö tuli tutuksi.

12 vuoden pesti Teoston hallituksen puheenjohtajana on ollut vaativa, mutta myös kiinnostava ja palkitseva. Nopeasti muuttuva toimintaympäristö tuo jatkuvasti mukanaan monenlaisia uusia haasteita, mutta se on varmasti sopinut miehelle, joka kiskaistiin jo opiskeluajan alkutaipaleella Kauppakorkeakoulussa ohjelmoinnin opettajaksi.

Se, että olet kaikki nämä vuodet katsonut alaa monelta eri kantilta, on ollut meille kaikille hyödyksi”, Suomen Musiikintekijöiden hallituksen puheenjohtaja Kaija Kärkinen totesi kunniajäsenyyden perusteista.

”Lämmin kiitos Musiikintekijöille yhdistyksen kunniajäsenyydestä, jolla huomaan liittyneeni todella maineikkaaseen tekijäjoukkoon”, Kim Kuusi kiitti puheessaan.

Edellisen kerran Suomen Musiikintekijöiden kunniajäsenyyksiä myönnettiin vuonna 2015. Kunniajäsenyys on huomionosoitus. Lisäksi kunniajäsenen ei edellytetä maksavan jäsenmaksua.

Kaikki Suomen Musiikintekijöiden kunniajäsenet