Hae Saaren kartanoon 15.8.2017 mennessä

Hae Saaren kartanoon 15.8.2017 mennessä

Hakuaika Saaren kartanoon alkaa 1. elokuuta  ja päättyy 15. elokuuta klo 16.00 Suomen aikaa. Residenssipaikkoja haetaan apurahahakemusten verkkopalvelussa.

TYÖSKENTELY SAAREN KARTANOSSA

Kevät, syksy ja talvi on varattu taiteilijoiden itsenäiseen työskentelyyn neljässä kahden kuukauden mittaisessa jaksossa ja kesä toukokuusta elokuuhun on intensiivistä ryhmien työskentelyaikaa. Kevään ja syksyn aikana residenssivieraita on yleensä 8 kerrallaan neljän eri jakson aikana, ja kesällä kaikki tilat oli varattu ryhmille. Lisäksi yksilöresidenssien aikana kartanolla työskentelee Saaren kartanon kutsutaiteilija syyskuusta huhtikuun loppuun. Yksilöresidenssipaikkaan sisältyy asunto, työhuone ja kuukausiapuraha. Ryhmät voivat hakea tukea matka- ja elinkustannuksiin residenssikauden ajaksi. Tukea voidaan myöntää myös ryhmäresidenssijakson aikana tarvittaviin tarvikkeisiin.

Residenssissä voi keskittyä omaan luovaan prosessiin, mutta samalla se tarjoaa mahdollisuuden vuorovaikutukseen muiden residenssissä työskentelevien kanssa. Saaren kartanossa työskentelee lisäksi läpi vuoden yhteisötaiteilija, jonka hankkeisiin residenssivierailla on myös mahdollisuus osallistua.

Myös Koneen Säätiön rahoittamat tutkijat ja tutkimushankkeet voivat hakeutua residenssiin, mutta heidän ei tarvitse hakea paikkaa residenssihaussa. LUE LISÄÄ

TUTUSTU SAAREN KARTANON RESIDENSSIIN

Huomaathan, että aikaisemmista vuosista poiketen residenssien hakuaika on nyt kaksi viikkoa. Haku alkaa 1.8. ja päättyy 15.8. klo 16:00 Suomen aikaa. Hakemuspalvelu on auki vain hakuaikana.