Erik Lindströmin Rahaston apuraha 2017

Erik Lindströmin Rahaston apuraha 2017

Musiikkiarkiston yhteydessä toimiva Erik Lindströmin rahasto jakaa apurahoja nuorten suomalaisten jazzmuusikoiden opiskelujen tukemiseen ensisijaisesti ulkomailla. Rahaston alkupääoman on lahjoittanut Erik Lindström.

Vuonna 2017 jaossa on yksi 2000 euron apuraha sopivaksi katsottavalle hakijalle. Etusijalle hakemuksissa asetetaan Yhdysvaltoihin suuntautuvat opintomatkat.

Hakuaika päättyy perjantaina 31.3.2017. Hakemus osoitetaan Musiikkiarkiston hallitukselle sähköpostitse osoitteeseen info@musiikkiarkisto.fi. Hakemuksen voi myös toimittaa maapostitse osoitteeseen Sörnäisten rantatie 25, 00500 Helsinki. Hakuajan päättymispäivän postileimalla varustetut hakemukset hyväksytään.

Hakemus on vapaamuotoinen, mutta siitä on käytävä ilmi hakijan aikaisemmat opinnot ja musiikillinen toiminta, opintomatkan suunnitelma ja yhteystiedot. Hakijana voi olla myös työryhmä.

Apurahapäätös julkistetaan 30.5.2017 Helsingissä järjestettävässä JaZZanti-konsertissa. Illan esiintyjänä on Bowman trio: Sami Nummela (rummut), Tomi Nikku (trumpetti) ja Joonas Tuuri (kontrabasso)

https://www.helsinkijazz.fi/kevaan-2017-konsertit/

Musiikkiarkiston hallitus 

Lisätietoja:

www.musiikkiarkisto.fi

arkistonjohtaja Juha Henriksson

juha@musiikkiarkisto.fi

puh. 09 757 0040