Elvis ry:n jäsenenä saat nyt CTY-tilitoimiston palveluneuvonnan maksutta

Elvis ry:n jäsenenä saat nyt CTY-tilitoimiston palveluneuvonnan maksutta

Saat maksutta tilitoimiston neuvontapalvelua, mikäli aihe liittyy musiikin tekemiseen. Neuvonta voi olla esimerkiksi veroilmoituksen täyttöapua tai vaikkapa yrityksen perustamiseen liittyvää asiantuntija-apua. Voit ottaa yhteyttä CTY-palveluneuvontaan joko puhelimitse tai sähköpostitse. Voit myös sopia tarvittaessa tapaamisen kasvokkain. Elvis ry huolehtii kuluista. Muistathan vain kertoa, että olet Elvisin jäsen. 

CTY-palveluneuvonnan yhteystiedot ja palveluajat. Palvelu avautuu 10.1.2017

  • Palvelunumero vain Elvisin jäsenille: 050 327 2367
  • Numerossa palvellaan tiistaisin ja torstaisin klo 10-12
  • Sähköpostipalvelu: neuvonta@cty.fi
  • Sähköpostiyhteydenottoihin vastataan mahdollisimman pian. 

Sivusto lisätään pian Elvisin sivuille kohtaan Neuvonta. Linkki löytyy myös sivuston alalaidasta musiikintekijat.fi/tilitoimiston-palveluneuvonta

CTY-tilitoimisto

CTY tilitoimisto on keskittynyt toiminnassaan erityisesti luovan työn tekijöiden tilitoimistopalveluihin ja yritysneuvontaan. Vain Elvisin jäsenille tarkoitettua palvelua tarjotaan sekä puhelinneuvontana että sähköpostipalveluna. Elvisin jäsenten palvelusta vastaa pääkirjanpitäjä Mari Welling.

”Minulla on pian kahdeksan vuoden kokemus erilaisten yhtiömuotojen kirjanpidosta ja verotuksesta. CTY:llä aloitin vuonna 2014, ja vuoden 2016 alusta lähtien olen toiminut pääkirjanpitäjän roolissa.

Uusimpana aluevaltauksenani on henkilöverotus, jonka tiimoilta olen auttanut erilaisia taiteellisen alan asiakkaitani jo muutaman vuoden ajan, Welling kertoo ja lisää odottavansa innokkaana Elvisin jäsenten palvelemista. 

Pääkirjanpitäjä Mari Welling. Kuva: Nakisa Järnefelt