Elämyksellinen laululyriikan intensiivivalmennus 14.-18.6.2015

Elämyksellinen laululyriikan intensiivivalmennus 14.-18.6.2015

Morjens!

Kun aloitimme Riimimyllyt vuonna 2007 emme tajunneet, millainen perinne niistä muodostuisi. Olemme tavanneet kymmeniä innokkaita biisinikkareita, lukemattomat laulut ovat soineet myllymme rattaissa ja iltanuotioilla. Yksi vuoden kohokohtia valmentajan elämässä on lukea osallistujien palaute Riimimyllyleirin jälkeen. Hinkkalan Antin aamujumpat ja elämyskisailut saavat kehunsa ja meidät valmentajat vasta kehutaankin! Me olemme ylpeitä itsestämme, ja niin pitääkin, sillä Riimimylly on Suomen paras laululyriikkaleiri! Toivotamme ensi kesänä kaikki tekstivelhot ja sävelnerot tervetulleeksi!
 
Valmentajat Heikki Salo ja Eija Hinkkala
 

Riimimylly 2015
 

TAVOITE
Tavoitteena on kehittyä lauluntekijänä tiimioppimisen, treenien, kimppakirjoittamisen, elämysten ja vertaispalautteen avulla. Leiriin sisältyy myös liikunnallisia kisailuja sekä yleisölle avoin lauluilta. Leiri pidetään Kauppilan matkailutilan luonnonkauniissa miljöössä Ikaalisissa.
Valmennukseen otetaan max.15 opiskelijaa.
 
HINTA
Riimimyllyn hinta on 808 euroa (sis. alv 24%) ja hinta sisältää valmennuksen, majoituksen sekä ruokailut.
 
JÄRJESTÄJÄ
Sateen ääni Oy sekä EijaOhjelmat.
 
HAKEMINEN
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja 1-2 laulutekstiä 31.3.2015 mennessä osoitteeseen eijaohjelmat (at) gmail.com
 
LISÄTIEDOT
eijaohjelmat (at) gmail.com ja riimimylly (at) heikkisalo.com
 
VALMENTAJAT 
Heikki Salon tunnet luultavasti parhaiten Miljoonasade-yhtyeen tiimoilta, mutta hän on työskennellyt myös teatterimusiikin parissa. Hän on lauluntekijä, käsikirjoittaja, kirjailija ja laulaja. Laululyriikkaa hän on valmentanut yli kaksikymmentä vuotta. Hänet on palkittu Junnu Vainio-palkinnolla, Reino Helismaa-palkinnolla ja taiteen valtionpalkinnolla. Hän on julkaissut toistaiseksi ainoan suomenkielisen laululyriikkaoppaan (kahle)
Kuningaslaji (Like 2006).
Eija Hinkkalan sanoituksia ovat levyttäneet mm. Katri Helena, Suvi Teräsniska, Yö, Jari Sillanpää, Yölintu ja Neljänsuora. Eija on kokenut tiimivalmentaja ja intohimoinen tiimioppimisen soihdunkantaja. Hän on toiminut myös Säveltäjät ja Sanoittajat Elvis ry:n toiminnanjohtajana (2009-2012).
Antti Hinkkala on tuottanut ihmisille hyvää oloa urheiluhierojana ja tiimien liikuttajana toistakymmentä vuotta. Taskussa on lähitulevaisuudessa myös Method Putkisto –ohjaajan pätevyys. Antin leikkimielisiin kisailuihin uskaltautuvat sohvaperunatkin, lauluntekijöistä puhumattakaan.

 

Leiristä sanottua
”Koko leiri oli kolahdus, valaistunut olo”
”Kuin olisi saanut polkupyöräänsä uudet ketjut” ”Nukkuminen on täysin yliarvostettua”
”Innostavat valmentajat, kaikilla oma persoona pelissä”

LINKIT