The Creative Input -haku julkaistu leikkaajille, äänisuunnittelijoille ja säveltäjille

The Creative Input -haku julkaistu leikkaajille, äänisuunnittelijoille ja säveltäjille

Haluatko mukaan katalogiin, jossa esitellään pohjoismaisia elokuva-alan lahjakkuuksia?                                                                                            

Pohjoismaiden elokuva-alan taiteellisessa vastuussa olevien ammattikunnassa on paljon lahjakkuutta ja tällä The Creative Input -hankkeella  halutaan tuoda esiin joitakin Pohjoismaiden parhaita leikkaajia, elokuvasäveltäjiä ja äänisuunnittelijoita katalogissa, joka julkaistaan ja esitellään Göteborgin elokuvajuhlilla tammikuussa 2016. Hankkeen tavoitteena on tuoda äänisuunnittelijoita, leikkaajia ja säveltäjiä paremmin pohjoismaiseen ja kansainväliseen tietoisuuteen ja edistää heidän mahdollisuuksiaan työllistyä yhteistuotantoihin.

Julkaisemme nyt avoimen haun pohjoismaisille leikkaajille, elokuvasäveltäjille ja äänisuunnittelijoille, jotka haluavat olla mukana katalogissa, jossa heidät esitellään kuvan ja CV:n kera tarkoituksena levittää katalogia laajasti Pohjoismaissa ja niiden ulkopuolella. Jos täytät alla esitetyt kriteerit ja haluat olla mukana, lähetä pyydetyt tiedot Luova Eurooppa -yhteyspisteeseen.

The Creative Input -katalogissa esitellään 5 henkilöä kolmesta ammattiryhmästä (leikkaajat, äänisuunnittelijat, säveltäjät) kaikista viidestä Pohjoismaasta. Jos kiinnostuneita on enemmän kuin viisi per maa, Luova Eurooppa -yhteyspiste muodostaa kansallisen elokuvainstituutin (Suomessa: Suomen elokuvasäätiön) avustuksella tuomariston, joka tekee lopulliset valinnat.

The Creative Input -hanke toteutetaan yhteistyössä pohjoismaisten Creative Europe Media Deskien ja tanskalaisen äänisuunnittelija Roar Skau Olsenin (Tonemestrene Aps)  kanssa. Hanke on saanut tukea Nordisk Film Fondenilta Tanskasta.

Kriteerit katalogiin valittaville 5 leikkaajalle, 5 säveltäjälle ja 5 äänisuunnittelijalle kustakin Pohjoismaasta:

  • työskennellyt ainakin 6 pitkässä fiktioelokuvassa,  TV-sarjassa tai dokumenttielokuvassa

  • ainakin yksi työ on ollut kansainvälinen tuotanto, jossa päätuottaja on muualta kuin Suomesta

  • ainakin yksi Jussi-ehdokkuus viimeisten 10 vuoden aikana tai yksi Jussi-palkinto (ei aikarajaa)

  • yhteistyötaitoinen

  • hyvä kielitaito

  • kansalaisuus: Suomen/eurooppalainen

Hankkeesta kiinnostuneet lähettävät motivaatiokirjeen ja ansioluettelonsa englanniksi

13.11.2015 mennessä osoitteeseen kerstin.degerman (at) ses.fi.

Lisätietoja saa Kerstin Degermanilta puh. 09 6220 3013 ja Inkeri Lundgrenilta inkeri.lundgren (at) ses.fi, puh. 09 6220 3024.