Biisileiri Hailuodossa

UUTINEN

Biisileiri Hailuodossa

Kulttuuritalo Päiväkoti järjestää Hailuodossa biisileirin 16-19.7.2020. Biisileirin vetäjinä toimivat palkitut lauluntekijät Samuli Putro ja Yona.

BIISILEIRI HAILUODOSSA

Biisileiri on kotimaisille lauluntekijöille, ja -kirjoittajille suunnattu tapahtuma, jossa etsitään omia vahvuuksia ja kehitytään biisintekijöinä. Työskentely tapahtuu ryhmissä ja työskentelyssä hyödynnetään Kulttuuritalo Päiväkodin uniikkien työtilojen lisäksi Hailuodon kansallismaisemaa, saaren hiekkarantoja ja luontoa yleensä. Biisileirillä valmistuneita kappaleet on mahdollista äänittää Kulttuuritalo Päiväkodin ”Maailman pienimmässä studiossa”.

Biisileirin ohjaajina toimivat Samuli Putro ja Yona. Samuli Putro on palkittu laulaja-lauluntekijä, joka on julkaissut toistakymmentä albumia. Yona on Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta valmistunut laulaja-lauluntekijä, joka on julkaissut 7 sooloalbumia ja vieraillut lukuisten artistien levyillä.

Biisileirille valitaan hakemusten perusteella 20 biisintekijää. Lähetä vapaamuotoinen hakemus 30.6.2020 mennessä osoitteeseen info@kulttuuritalopaivakoti.fi
Kerro hakemuksessasi julkaistuista kappaleistasi, mahdollisesta co-write-kokemuksestasi, sekä liitä hakemuseesi CV.

Biisileirin hinta on 350 eur / henkilö. Hinta sisältää aamiaisen, saunan ja yhteismajoituksen Hailuodon Majakkapihan tunnelmallisessa Tuvassa, Marjaniemessä meren rannalla.

Samuli Putro Spotify’ssa: https://open.spotify.com/artist/7c1LwhVSjP68zgMA7iqsC6

Yona Spotify’ssa: https://open.spotify.com/artist/5BkXsfNLBm4G7L82WEBCf

Kulttuuritalo Päiväkoti: https://www.kulttuuritalopaivakoti.fi/

Hailuodon Majakkapiha: https://www.majakkapiha.fi/majoitus