Askarruttaako apurahahakemus? Osallistu Suomen Musiikintekijöiden järjestämään etäinfoon

UUTINEN

Askarruttaako apurahahakemus? Osallistu Suomen Musiikintekijöiden järjestämään etäinfoon

Tule mukaan kuulemaan Musiikintekijöiden asiantuntija Riitta Huttusen alustus apurahahakemuksen tekemisestä ja apurahojen päätösprosessista. Info järjestetään etänä ja se on kaikille avoin. Ilmoittaudu alla olevasta linkistä, niin saat tarkemmat tiedot sähköpostiisi.

Paikka ja aika: keskiviikko 21.8.2024 klo 17-18, Teams (linkki lähetetään ilmoittautuneille)

Tule kuuntelemaan apuraha-asiantuntijamme, Musiikintekijöiden rahaston toimikunnan sihteerinä toimivan Riitta Huttusen vinkkejä hyvän apurahahakemuksen kirjoittamiseen sekä kuulemaan nyt haettavissa olevien Musiikintekijöiden rahaston stipendien käsittelyprosessista.

Etäinfossa on varattu aikaa myös kysymyksille, ja niitä voit jättää Riitalle jo ilmoittautumisen yhteydessä. Huomioithan, että asiantuntijamme on rahaston sihteeri, eikä siksi voi kommentoida suoraan Musiikintekijöiden rahastolle lähetettäviä hakemuksia.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 19.8.2024 tästä linkistä! Lähetämme ilmoittautuneille linkin etäinfoon. Tilaisuus on avoin kaikille.

 

Tapahtuman kulujen kattamiseen käytetään varoja, jotka ovat peräisin Kopiosto ry:n Suomen Musiikintekijät ry:lle vuosittain tilittämistä kevyen musiikin teosten kopiointikorvauksista.