Vili Ollila - Täsmätunti 2.4.2020 klo 13

Vili Ollila – Täsmätunti 2.4.2020 klo 13

02.04.2020

Tapahtuma-aika 02.04.2020 13:00 - 15:00
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät
Paikka Suomen Musiikintekijöiden toimisto, Urho Kekkosen katu 2 C, Helsinki

Vili Ollila

Vili Ollila on sovittaja/säveltäjä/kosketinsoittaja, jolla on yli 25 vuoden kokemus tietokonenotaatiosta ja 17 vuotta Sibelius-nuotinkirjoitusohjelmasta. Nuotintajana ja sovittajana/orkestroijana hänen referensseistään löytyy mitä erilaisimpia projekteja popista moderniin klassiseen — pianosävellyksistä suuriin orkesteriteoksiin Suomen ja Euroopan huippuorkestereille sekä studiosessioihin aina Los Angelesiin ja Nashvilleen asti. Pianistina/kosketinsoittajana häntä ovat työllistäneet mm. Marko Hietalan (NIGHTWISH) sooloprojekti sekä Raskasta Joulua-konserttikiertue, sekä lukuisat muut yhtyeet ja artistit.

Täsmätuntimentorina Vililtä voi kysyä neuvoja Sibelius-ohjelman käytöstä, aivan alkeista aina edistyneimpiin kysymyksiin asti. Apuja voi saada mm. omien sävellysten ja sovitusten nuotitukseen, opetusmateriaalin tekoon, isoille kokoonpanoille kirjoittamiseen tai moderniin TV/elokuvaorkestraatioon.

Tunnille on suositeltavaa (muttei pakollista) tuoda mukana kannettava tietokone, johon Sibelius on asennettu, sekä muistiinpanovälineet. Mikäli ei omista henkilökohtaista Sibeliuksen lisenssiä omalla tietokoneellaan, 30 päivän kokeiluversion voi ladata osoitteesta https://my.avid.com/get/sibelius-ultimate-trial

Täsmätunnit 2.4.2020 klo 13-15. Vilin Täsmätunnit ovat kahden tunnin mittaisia kerralla. Molemmat Täsmätunnit käytetään siis kerralla.

Paikka: Suomen Musiikintekijöiden toimisto, Urho Kekkosen katu 2 C, Helsinki

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa