Tekijänoikeustietoa musiikintekijöille ja musiikkikustantajille

Tekijänoikeustietoa musiikintekijöille ja musiikkikustantajille

16.04.2024

Tapahtuma-aika 16.04.2024
Järjestäjä Kopiosto
Paikka Webinaari

Kopiosto järjestää musiikintekijöille ja musiikkikustantajille tarkoitetun tekijänoikeusaiheisen verkkokoulutuksen 16.4 klo 10–11.30.

Oppilaitokset, seurakunnat ja muut yhteisöt voivat hankkia Kopiostosta kopiointiluvan, joka mahdollistaa myös tietyissä tilanteissa nuottien ja laulun sanojen kopioinnin. Käsittelemme webinaarissa mm. seuraavia kysymyksiä:
Mitä Kopioston kopiointiluvat sallivat? Miten nuotteja ja laulun sanoja saa kopioida Kopioston oppilaitosten, seurakuntien ja uudella kuorojen ja orkesterien kopiointiluvalla?

Käymme myös läpi tekijänoikeuksia ja keväällä uudistunutta tekijänoikeuslakia, joka toi muutoksia myös sisältöjen käyttöön opetuksen havainnollistamisessa. Missä tilanteissa esimerkiksi YouTubea tai muita alustapalveluita saa käyttää opetuksessa? Lisäksi esittelemme tarkemmin Kopioston toimintaa.

Kouluttajina toimivat Kopioston juristit. Osallistuminen on maksutonta.

Voit osallistua mukaan webinaariin tämän Teams-linkin kautta ilman erillistä ilmoittautumista. Tämä linkki on tarkoitettu myös niille, jotka ovat erikseen ilmoittautuneet mukaan kuulolle.

Liity webinaariin tästä

Osallistumislinkki webinaariin lähetetään päivää ennen sähköpostitse.

Facebook-tapahtuma 

https://www.facebook.com/events/384901760961734

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa