Täsmätunti - Tia Nylander 13.10.2021 klo 15

Täsmätunti – Tia Nylander 13.10.2021 klo 15

13.10.2021

Tapahtuma-aika 13.10.2021 15:00 - 16:00
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät
Paikka Etäyhteys

Tia on koulutukseltaan tuotekehittäjä, ohjelmatuottaja ja lauluntekijä. Hän on toiminut vuodesta 2019 päätoimisena musiikkialan yrittäjänä; biisintekijänä, tuottajana ja kouluttajana (mm. Logic Pro X – ohjaus ja artistivalmennus) omassa yrityksessään Nu Soundilla. Tian biiseissä kuuluu konemusiikkihistoria, uteliaisuus eri soundimaailmoihin sekä rakkaus isoihin poppikertseihin. Kouluttajana Tia on selkeä ja rauhallinen – DIY asenteella varustettu tehopakkaus. Tian on voinut bongata myös puhujana erilaisissa musiikkialan tapahtumissa ja digi-julkaisuissa (mm. Rockwayn & F-musiikin Paina punaista tapahtuma: DIY- tuottajan tarina, AUX Ry: All Female Panel, Sasky: Uratarinoita).

Tia on julkaissut omakustanteena musiikkia vuodesta 2018. Hän on säveltäny, sanoittanut ja tuottanut biisinsä itse. Hän on vastannut myös biisiensä julkaisu- ja promootiotoimenpiteistä. Hänelle on aina ollut tärkeää tehdä asiat omalla tavallaan, aiempia normeja hellästi kyseenalaistaen. Hänestä musiikin tekeminen ja julkaisu ei pitäisi olla kiinni taloudellisista tai ulkopuolisista resursseista, vaan paljon voi tehdä myös itse! Tian biisit on noteerattu niiden julkaisun yhteydessä eri musiikkimedioissa (mm. YleX Nosteessa -artisti ja Soundi Tarkkailuluokka), radioissa (mm. YleX, Radio Suomi) ja arviointisivustoilla (mm. Nordic Music Review). Kaikki biisit on valittu myös useille Spotifyn kuratoimille soittolistoille. Biisejä edustaa 3D – virtuaaliartisti Nununu sekä jatkossa myös englanninkielinen 3D -virtuaaliartisti Suru, joka tähtää kansainvälisille virtuaaliareenoille. Löydät heidät IG:stä nimellä: @nununuofficial ja @suru.fragile

Tian Täsmätunneilla voit saada apuja omakustanteen digitaaliseen julkaisuun sekä tuottamiseen ja demottamiseen liittyvissä asioissa.

Täsmätunti ke 13.10.2021 klo 15-16.

Paikka: Etäyhteys. Tia on sinuun yhteydessä etäyhteyteen liittyvissä yksityiskohdissa. 

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa