Suomalaisen musiikkiperinnön säilyminen tuleville sukupolville - Musiikkiarkiston keskustelutilaisuus

Suomalaisen musiikkiperinnön säilyminen tuleville sukupolville – Musiikkiarkiston keskustelutilaisuus

22.05.2024

Tapahtuma-aika 22.05.2024 14:00 - 15:30
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät ja Musiikkiarkisto
Paikka Zoom

Musiikkiarkisto on musiikin keskusarkisto, joka toimii valtionavun turvin. Musiikkiarkisto kerää ja säilyttää suomalaiseen musiikkiin liittyvää tietoa ja aineistoa (lukuun ottamatta kansanmusiikkia ja taidemusiikkia). Musiikkiarkiston laajat kokoelmat (1200 hyllymetriä) kattavat merkittävän osan suomalaista kulttuuriperintöä ja ne sisältävät runsaasti ainutkertaista aineistoa, jota ei ole missään muualla tallessa. Aineistoja säilytetään kansainvälisten standardien mukaisesti siten, että niiden pitkäaikainen säilyminen on turvattu.

Musiikkiarkistoon tallennetaan myös Suomen Musiikintekijöiden musiikintekijä-haastattelut, joissa vieraina ovat olleet mm. Pave Maijanen, Vexi Salmi ja Soili Perkiö.

Musiikkiarkisto haluaa kuulla mielipiteesi!

Tule mukaan Musiikintekijöiden ja Musiikkiarkiston webinaariin keskustelemaan siitä, miten musiikintekijät ja Musiikkiarkisto voisivat yhdessä edistää suomalaisen musiikkiperinnön säilymistä tuleville sukupolville. Webinaarin aluksi arkistonjohtaja Juha Henriksson kertoo tarkemmin Musiikkiarkiston toiminnasta ja johdattelee sen jälkeen keskustelua. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Webinaari järjestetään Zoomissa. Lataathan sen koneellesi valmiiksi täältä. Osallistumislinkki löytyy alta ja se myös lähetetään ilmoittautuneille ennen webinaaria.

Webinaarin osallistumislinkki

Topic: Musiikintekijät ja Musiikkiarkisto
Time: May 22, 2024 02:00 PM Helsinki
Meeting ID: 825 0305 3122
Passcode: 620741

 

Kuva: Jouni Eerola / Musiikkiarkisto

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa