Some-koulutus

Some-koulutus

13.10.2020

Tapahtuma-aika 13.10.2020 10:00 - 16:00
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät
Paikka Suomen Musiikintekijät, Urho Kekkosen katu 2 C (6. krs), Helsinki

Tervetuloa some-koulutukseen!

Koulutuksessa käydään läpi sitä, minkä takia sosiaalinen media on yksi tärkeimmistä välineistä tuoda omaa osaamista esiin musiikintekijänä tai artistina. Päivän aikana syvennytään siihen, miten somea voi hyödyntää niin, että tekee  niitä oikeita ja eteenpäin vieviä asioita tehokkaasti ilman jatkuvaa roikkumista somessa.

Tilanteen niin vaatiessa koulutus järjestetään etänä. Osallistujille lähetetään tästä tarkemmat ohjeet.

Koulutuksessa tarkastellaan mm. seuraavia kokonaisuuksia:
  • Musiikintekijänä somessa
  • Brändin kirkastus
  • Somestrategia
  • Sisältötyylit
  • Videosisältö

Koulutuksen ohjelma

klo 10-12 opetus
klo 12-13 lounas (Musiikintekijät tarjoaa lounaan)
klo 13-14.30 opetus
klo 14.30-14.45 tauko
klo 16 lopetus

Kouluttaja Assi Jokivirta

Assi Jokivirta on artistien somevalmentaja ja videobloggaaja. Assilla on monien vuosien kokemus somen hyödyntämisestä oman osaamisensa esiintuomisessa ja brändäyksessä. Hänen YouTube-kanavallaan onkin jo yli 7 miljoonaa katsontakertaa ja yli 26 000 aktiivista seuraajaa.
Artistien somevalmentajana hän on saanut työskennellä niin omakustanneartistien kuin levy-yhtiöiden artistien kanssa. Assi toimii myös artistimanagerina yhdessä Tom Friskin ja Perttu Sutisen kanssa Backfront Musicilla Helsingissä.

Ilmoittautuminen avautuu 21.9.2020 klo 10

Mukaan mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Voit ilmoittautua mukaan jonoon vaikka koulutus olisi täynnä. Muistathan peruuttaa osallistumisesi, jos et pääsekään tulemaan. Näin vapautuu paikka seuraavalle jonossa.

Koulutus on maksuton ja vain Musiikintekijöiden jäsenille tarkoitettu. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuville korvataan matkakulut.

Mikäli koulutuksen jälkeen haluaa vielä henkilökohtaisempaa somekoulutusta, tai ei mahtunut mukaan tähän koulutukseen, on Assi varattavissa loppusyksystä myös Täsmätunnille. Täsmätuntien varauksesta lisätietoa pian!

 

Palvelun kulujen kattamiseen käytetään varoja, jotka ovat peräisin Kopiosto ry:n Suomen Musiikintekijät ry:lle vuosittain tilittämistä kevyen musiikin teosten kopiointikorvauksista.

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa