Palautepäivä (online)

Palautepäivä (online)

08.11.2021

Tapahtuma-aika 08.11.2021 09:45 - 14:30
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät
Paikka Etäyhteys

Palautepäivä

Hae mukaan suosittuun Palautepäivään! Vuoden 2021 Palautepäivä toteutetaan etänä. Päivän aikana kuunnellaan jokaiselta osallistujalta yksi demo. Paikalla ovat musiikintekijät Eva Louhivuori sekä Axel Ehnström kommentoimassa demoja (ks. esittelyt alla). Myös muut osallistujat voivat antaa palautetta biiseistä. Tarkoituksena ei ole osallistua täysin valmiilla biisillä vaan nyt on tilaisuus pallotella sellaista biisiä johon erityisesti kaipaat ajatuksia ja apuja. Palautepäivässä saat palautetta sävellykseen, sanoitukseen sekä halutessasi tuotantoon. Voit hakea mukaan suomenkielisellä tai englanninkielisellä biisillä. Mukaan mahtuu 8 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Mikäli et pääsekään mukaan, muistathan perua ilmoittautumisesi mahdollisimman pian jotta jonossa oleva pääsee mukaan.

Palautepäivä pähkinänkuoressa:

  • Ilmoittautuminen alkaa ti 21.9.2021 klo 10.
  • Ensimmäiset 8 ilmoittautunutta pääsevät mukaan joten ole valmiina ilmoittautumaan ennen klo 10. Muista kirjautua etukäteen profiiliisi.
  • Ilmoittautuminen menee kiinni su 26.9. klo 23.59.
  • Palautepäivä toteutetaan Zoomissa 8.11.2021 klo 9.45-14.30. Aikataulu sisältää 30 min lounastauon.
  • Ilmoittuneille lähetetään ohjeet demon lähettämistä varten sekä linkki Zoomiin.
  • Mikäli et pääsekään mukaan, muistathan perua osallistumisesi jotta paikkasi voidaan antaa jonossa olevalle.

Tervetuloa mukaan!

 


Axel Ehnström

Axel Ehnström on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimpiä musiikintekijöitä. Hän on ollut mukana kirjoittamassa mm. Alle Farbenin “Bad Ideas” -kappaletta, joka oli kuukauden Saksan radiolistan kärjessä ja on striimannut yhteensä yli 100 miljoonaa kertaa eri alustoilla. Hän on myös kirjoittanut ja laulanut Lost Frequenciesin ”All Or Nothing” -singlen. Suomessa Ehnströmin kirjoittamia kappaleita ovat mm. Pyhimyksen “Muistuta mua”, Abreun “Yhen elämän juttu” ja “Teipillä tai rakkaudella” sekä Mikael Gabrielin “Riippumatto”. Yhteensä hänellä on yli 150 julkaistua teosta lauluntekijänä.

Axel Ehnström on erikoistunut pop-musiikin säveltämiseen ja sanoittamiseen englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi.


Eva Louhivuori

Eva Louhivuori on monipuolinen musiikintekijä, muusikko sekä artisti ja parhaiten tunnettu suomalas-ranskalaisesta yhtyeestään Eva + Manu. Eva on opiskellut mm. Berklee College of Musicissa, asunut vuoden asuntoautossa josta syntyi suosittu musiikkiblogi, joka johti yhtyeen ensimmäiseen levytyssopimukseen Warner Music Finlandin kanssa.
Oman yhtyeensä lisäksi Louhivuoren ääntä sekä soittoa kuullaan lukuisissa suomalaisissa kappaleissa kuten “Enkelit” Cheek, “Antaudun” Reino Nordin, “Uuden edessä” Toivon kärki, ja Pokémon-tunnuskappale. Eva toimii myös ääninäyttelijänä mm. animaatioissa Lego Elokuva 3, Small Foot/Pienijalka sekä sarjassa Zafari.
Eva on tunnettu monipuolisesta työstään, ja hän kirjoittaakin musiikkia niin big bandeille, kuin muille artisteille (mm. JannikaB, Pete Parkkonen). Evan erityisosaamisaluetta on k-pop sekä j-pop, vahvat melodiat ja harmoniat.
Eva myös säveltää, sovittaa ja esittää musiikkia mainoksiin ja tv-sarjoihin (mm. “Manifiesto” YLEn menestyssarjasta Invisible Heroes, Silmäaseman tunnusmusiikki).

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa