Palautepäivä 2019

Palautepäivä 2019

08.05.2019

Tapahtuma-aika 08.05.2019 09:00 - 15:00
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät
Paikka Musiikkiteatteri Kapsäkki, Hämeentie 68, Helsinki

Palautepäivässä vietetään päivä oppien sekä asiantuntijoilta että kollegoilta. Pääset esittämään yhden oman biisisi (livenä tai omalta laitteeltasi), ja keskustelemaan siitä asiantuntijoiden sekä kollegojen kanssa. Saat siis arvokasta palautetta ja kehitysideoita!

  • Palautepäivä järjestetään 8.5.2019
  • Paikalla läsnä asiantuntijat ja palautteen saajat.
  • Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Mahdollisuus oppia myös muiden saamasta palautteesta.
  • Kaikille jäsenille avoin ja maksuton palvelu.
  • Vain Musiikintekijöiden jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, tutustu jäsenkriteereihin ja täytä hakemus.
  • Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuville korvataan matkakulut.

Ilmoittautuminen Palautepäivään avautuu 4.4.2019 klo 10

Ensimmäiset 8 ilmoittautunutta mahtuvat mukaan. Muistathan peruuttaa osallistumisesi, mikäli et pääsekään, jotta jonossa seuraava pääsee mukaan.

Palautepäivän 2019 asiantuntijat

Minna Koivisto

Minna Koivisto on helsinkiläinen musiikintekijä, joka on urallaan tuottanut ja säveltänyt musiikkia muun muassa Kaija Koolle, Nelli Matulalle, Jannalle ja Sini Yaseminille. Kotimaassa toimimisen lisäksi Minna on saavuttanut menestystä kansainvälisillä vesillä osallistuen biisileireille niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassa. Tällä hetkellä Minna työskentelee useiden kotimaisten ja ulkomaisten huippuartistien kanssa Kaiku Songsin kustantamana.

Lasse Kurki

Lasse Kurki on helsinkiläinen muusikko, radiotoimittaja ja Warner Music Finlandin kotimaisen musiikin tuotantopäällikkö. Hän oli laulaja-kitaristi 2015 toimintansa lopettaneessa Lemonator-yhtyeessä, joka julkaisi kuusi studioalbumia vuosina 1997–2010. Kurki on säveltänyt kappaleita artisteille, kuten Jonna Tervomaa, Katri Ylander, Anna Puu, Laura Närhi, Suvi Teräsniska ja Samuli Edelmann. Hän on myös toiminut muun muassa Egotrippi-yhtyeen tuottajana sekä osallistunut lastenmusiikin tekemiseen Ipanapa-levyillä.

Kuva: Mitro Härkönen

Janne Rintala

Espoolainen hittinikkari joka pyörittää teeveestäkin tutun porukkansa kanssa Mökkitie Records Oy:ta. Kymmenes ammattilaisvuosi, suurimpana ammatillisena intohimona hyvät tekstit!

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa