Musiikintekijöiden päivä syksy 2019

Musiikintekijöiden päivä syksy 2019

29.10.2019

Tapahtuma-aika 29.10.2019 15:00 - 22:30
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät
Paikka Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Helsinki ja Meripaviljonki, Säästöpankinranta 3, Helsinki

Tervetuloa Musiikintekijöiden päivään!

Syksyn Musiikintekijöiden päivä järjestetään ti 29.10.2019. Päivän ohjelmassa on seminaari ajankohtaisesta aiheesta, yhdistyksen syyskokous ja illallinen.

Paikka: Helsinki Congress Paasitorni, Sirkus-kokoustila, Paasivuorenkatu 5 A, Helsinki. Sirkus-kokoustila sijaitsee 0-kerroksessa. Tästä löydät saapumisohjeet pysäköintikarttoineen.
Iltaohjelman osoite: Ravintola Meripaviljonki, Säästöpankinranta 3, Helsinki.

 

Ohjelma

  • 15 kahvitarjoilu Congress Paasitornissa
  • 15.30 ajankohtainen seminaari:Nelonenmedia, Suomen suurin viihdetalo – radioiden soittolistojen ja suurten kokonaisuuksien rakentaminen.Puhujina Nelonenmedialta Jarkko Karhu, IPR Licensing Manager ja Jussi Mäntysaari, Musiikkipäällikkö – radiot.Seminaarissa käsitellään myös etukäteen puhujille lähetettyjä kysymyksiä. Lähetä kysymyksesi mahdollisimman pian aku.toivonen@musiikintekijat.fi
  • 17 tauko
  • 17.15 sääntömääräinen syyskokous
  • 19 illallinen Ravintola Meripaviljongissa
  • iltaohjelmaa, mm. Ylva Haru esiintyy
  • Musiikintekijät ry tarjoaa miedot alkoholijuomat klo 21.30 asti
  • 22.30 tilaisuus päättyy

Kokousmateriaalit

Tapahtuma on maksuton ja vain Suomen Musiikintekijät ry:n jäsenille. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuville korvataan matkakulut. Kuitit ja matkakulukorvaushakemus on toimitettava kuukauden sisällä tapahtumasta. Tulosta ja täytä matkakulukorvaushakemus.

Tilaisuuden kulujen kattamiseen käytetään varoja, jotka ovat peräisin Kopiosto ry:n Suomen Musiikintekijät ry:lle vuosittain tilittämistä kevyen musiikin teosten kopiointikorvauksista.

Mikäli et pääse paikalle, voit antaa allekirjoittamasi valtakirjan kokoukseen saapuvalle toiselle jäsenelle ja pyytää häntä äänestämään puolestasi. Yhdellä jäsenellä voi olla yksi valtakirja. Tulosta ja täytä valtakirja.

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa