Musiikintekijöiden päivä syksy 2018

Musiikintekijöiden päivä syksy 2018

30.10.2018

Tapahtuma-aika 30.10.2018 15:00 - 22:30
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät
Paikka Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Helsinki ja Meripaviljonki, Säästöpankinranta 3, Helsinki

Tervetuloa Musiikintekijöiden päivään!

Syksyn Musiikintekijöiden päivä järjestetään ti 30.10.2018. Päivän ohjelmassa on seminaari ajankohtaisesta aiheesta, yhdistyksen syyskokous ja illallinen.

Paikka: Helsinki Congress Paasitorni, Sirkus-kokoustila, Paasivuorenkatu 5 A, Helsinki. Sirkus-kokoustila sijaitsee 0-kerroksessa. Tästä löydät saapumisohjeet pysäköintikarttoineen.
Iltaohjelman osoite: Ravintola Meripaviljonki, Säästöpankinranta 3, Helsinki.

Ohjelma

  • 15 kahvitarjoilu Congress Paasitornissa
  • 15.30 seminaari. Lottaliina Pokkinen: PAREMMAKSI NEUVOTTELIJAKSIMiten neuvotteluihin kannattaa valmistautua? Miten välttää ”hankalan tyypin” maine? Miten puhua rahasta? Asiantuntijan johdolla perehdytään siihen, miten luovan alan tekijä voi parantaa omaa neuvotteluosaamistaan ja -asemaansa. Seminaarin oppien avulla saat käyttöösi ”työkalupakin”, josta saat apua tuleviin neuvotteluihisi.Lottaliina Pokkinen on juristi, ammattineuvottelija ja tietokirjailija, joka auttaa työkseen luovan alan ammattilaisia sekä Muusikkojen liiton lakiasiainpäällikkönä että oman yrityksensä Lehtinen Legal Oy:n kautta. Lottaliinan tietokirja ”Artisti maksaa. Neuvotteluopas luoville aloille” julkaistiin viime syksynä.
  • 17 tauko
  • 17.15 sääntömääräinen syyskokous
  • 19 illallinen Ravintola Meripaviljongissa
  • iltaohjelmaa, mm. Jussi Raittinen esiintyy
  • Musiikintekijät ry tarjoaa miedot alkoholijuomat klo 22.00 asti
  • 22.30 tilaisuus päättyy

Kokousmateriaalit (kaikki kokousmateriaalit lisätään ennen kokousta)

Tapahtuma on maksuton ja vain Suomen Musiikintekijät ry:n jäsenille. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuville korvataan matkakulut.

Mikäli et pääse paikalle, voit antaa allekirjoittamasi valtakirjan kokoukseen saapuvalle toiselle jäsenelle ja pyytää häntä äänestämään puolestasi. Yhdellä jäsenellä voi olla yksi valtakirja. Tulosta tästä valtakirja.

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa