Musiikintekijät & Tuottajat – Speed Meeting

Musiikintekijät & Tuottajat – Speed Meeting

25.11.2020

Tapahtuma-aika 25.11.2020 16:00 - 18:00
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät ja Aux ry
Paikka Kampin Huippu, Urho Kekkosen katu 2 C, 00100 Helsinki

SPEED MEETING – Musiikintekijät & Aux ry

_____

Mitä?

Lämpimästi tervetuloa Suomen Musiikintekijöiden ja Aux ry:n järjestämään Speed Meeting -tapahtumaan! Tapahtuman tavoitteena on yhdistää musiikintekijät ja tuottajat. Saat mahtavan tilaisuuden tavata tuottajia, esitellä musiikkiasi ja keskustella yhteistyömahdollisuuksista. Järjestäjien johdattelemana tilaisuudessa kohdataan nimensä mukaisesti kasvokkain tietyn ajan verran, joten ehdit kätevästi tavata mahdollisimman monta tuottajaa. Osallistujia kummastakin järjestöstä on saman verran, eli 10 hlöä per järjestö. Ehdit illan aikana tavata siten 10 eri tuottajaa!

Huom! Ilmoittautuminen on tarkoitettu pelkästään säveltäjille ja sanoittajille, tuottajat ovat ilmoittautuneet Aux ry:n kautta jo aiemmin.

Milloin?

Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 25.11.2020 klo 16-18.

Missä? 

Musiikintekijöiden tiloissa Kampin Huipussa 6 krs. osoitteessa: Urho Kekkosen katu 2 C, 00100 Helsinki.

Mitä mukaan ja miten valmistautua?

Ota mukaan laite (kännykkä, tietokone tms.) jolta voit helposti soittaa musiikkiasi sekä omat kuulokkeet. Soitettavaksi tarkoitettu materiaali on hyvä olla helposti ja nopeasti saatavilla. Varmistathan, että laitteesi akku on ladattuna. Tapaamiset ovat kellotettuja, joten valmistele suullisesti lyhyt esittely itsestäsi ja siitä, minkälaista yhteistyökumppania tai projektia etsit. Aikaa per pari on 10 min!

Yleistä

  • Matkakulut korvataan käytännön mukaisesti.
  • Palvelun kulujen kattamiseen käytetään varoja, jotka ovat peräisin Kopiosto ry:n Suomen Musiikintekijät ry:lle vuosittain tilittämistä kevyen musiikin teosten kopiointikorvauksista.
Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa